CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd a vádlottak padján?

2014. május 05. 13:35 - csú

NSZ-szuper-EZ.PNGA titulusaira oly kényes rezsibiztos - országgyűlési képviselő, fővárosi képviselő, Csepel polgármestere, aki

mellesleg (sok egyéb országos és fővárosi bizottságban is befolyásos tényező) a Közép-Magyarországi Regionális Tanácsban is vezető személyiség volt, és az átkos elmútnyócévben a VITUKI igazgatói beosztású helyére "alábukva" húzta meg magát az elnyomatás okán - most érzéketlen a környezeti katasztrófára.

Azért, mert ha ezt feszegeti, nincs több zsíros állás, nincs hóna alá nyúló segítség, nincs részesedés a hatalom gyümölcseiből, nincs ingyen benzin, ingyen ebéd és ingyen sör!

Miként beszámoltunk róla, Németh Szilárd, Csepel jelenleg még regnáló fideszes polgármestere április 22-én ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen körnnyezetszennyezés miatt. Az ok: a Kis-Dunába egy tavaszi zápor után bűzös hordalék került a szemközti Dél-Pesti Szennyvíztisztítóból.

Az eset óta a Hollandi útra kiruccanó csepeliek és a Molnár szigeten majálisozó soroksáriak szem- és orrtanúi voltak hasonló helyzetnek. Mégsem volt ez újdonság számukra – sajnos! A környékre járók tudják, áprilistól októberig korábban is gyakran fordult elő ilyen szagos ügy, és egyelőre semmilyen garancia nincs a hasonlóak megelőzésére. Németh Szilárd ugyanis csak az április 6-i választási bukása után lett érzékeny a szagokra. A Kis-Duna értékeinek megóvására vonatkozó négy évvel korábbi választási ígéretei ellenére sem történt szagmentesítés a Hollandi út környékén. Majd most, mert a rezsikommancs elővette mutatós, de eddig teljesen haszontalan, eredménytelen fegyverét, a feljelentést. Feljelentésben verhetetlen Németh Szilárd. Csak őt kerülgeti a gutaütés, mert egyelőre egyetlen csepeli kiszemeltjét sem találta bűnösnek a magyar bíróság. Németh Szilárdot viszont megbüntette a nép, a csepeli nép. Nem kértek belőle az országgyűlési választáson.

Most viszont, ha elkezdik kutatni a Kis-Duna bűzölgését okozó ismeretlen tettest, megtörténhet, hogy meglepő eredményre jutnak a nyomozás részvevői. Az egyik csepeli blogban ugyanis a következőket olvashatjuk:

A titulusaira oly kényes rezsibiztos - országgyűlési képviselő, fővárosi képviselő, Csepel polgármestere, aki mellesleg (sok egyéb országos és fővárosi bizottságban is befolyásos tényező) a Közép-Magyarországi Regionális Tanácsban is vezető személyiség volt, és az átkos elmútnyócévben a VITUKI igazgatói beosztású helyére "alábukva" húzta meg magát az elnyomatás okán - most érzéketlen a környezeti katasztrófára. Azért, mert ha ezt feszegeti, nincs több zsíros állás, nincs hóna alá nyúló segítség, nincs részesedés a hatalom gyümölcseiből, nincs ingyen benzin, ingyen ebéd és ingyen sör!” (Forrás: H.GY.: Már megint)

Németh Szilárd  zsíros állásaitól, a hóna alá nyúló segítségtől, az ingyen benzinétől és az ingyen ebédjeitől most tekintsünk el. Ma nem ez a témánk. Ha azonban tisztségeiből fakadó felelősségére, azokra a Kis-Duna sorsát is érintő döntésekre vagy az elmulasztott intézkedésekre fordítjuk figyelmünket, amelyeknek Németh Szilárd az országgyűléstől a fővároson át egészen a csepeli képviselő-testületig részt vevője volt, nos akkor meglepő, eddig még suttogva sem kimondott következtetésekre juthatunk. Bár mi eddig sem tekintettük és ez után sem tekintjük megoldásnak a büntetőjog használatát ott, ahol víztisztítót kellene bővíteni, korszerűsíteni a feljelentősdi helyett, mégis felmerül a kétség: lehet, hogy Németh Szilárd saját magát jelentette fel, csak a művész nevét használva szerényen Ismeretlen Tettesnek nevezi magát? Eléri célját? Sok csepelivel együtt kérdezhetjük: Németh Szilárd a vádlottak padjára kerül?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr346120024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása