CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mennyit fizet a csepeli Fidesz a Királyerdei Művelődési házért? Hol van a csepeli trafikok jegyzéke?

2014. május 12. 05:59 - csú

Bicska-nyílás_1.PNGÚjsághír (1): 

Ep-kampány: országjárásba kezd a Fidesz (hvg.hu, 2014. április 29.) A Fidesz-KDNP csepeli kampánygyűlésére május 16-án, délután 17órakor kerül sor a Királyerdei Művelődési Házban. (A csepeli Fidesz Facebook oldala)

Kérdés:

Tavaly, október 18-án a csepeliek.blog.hu, az, „Ami a Csepeli Hírmondóból kimaradt…” c. rovatában a következő kérdést tette fel:

„Mennyit fizetett Csepelen a Fidesz a Királyerdei Művelődési Háznak, a Fidesz hakniért?”

A kérdésre az óta sem kaptunk választ. Most, az újabb, hasonló eseményt beharangozó újsághír kapcsán, korábbi kérdésünket megismételve, újabb kérdést teszünk fel: vajon ezúttal fizet-e a Fidesz Csepeli Szervezete a Királyerdei Művelődési Háznak terembérleti díjat, a május 16-i politikai kampánygyűlés után?

Újsághír (2):

„Nyilvánosságra kell hozni a trafikpályázatokat. (origo, 2014. 05.09.) A jogerős bírósági döntés szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak minden olyan dokumentumot át kell adnia a Demokratikus Koalíciónak, ami a trafikpályázatok értékeléséről szól.

Kérdés:

Múlt év július 29-én a csepeliek.blog.hu a lakosság jobb tájékoztatása érdekében kezdeményezte, hogy az önkormányzat vezetése tegye közzé a Csepelen működő Nemzeti Dohányboltok címlistáját, és azt, hogy a trafikpályázaton nyertes csepeliek hány önkormányzati helyiséget kaptak üzletük megnyitása érdekében, s milyen feltételekkel szerződött velük az önkormányzat. A javaslatra az óta sem érkezett válasz. Ezért ismét kezdeményezzük – a fenti, jogerős bírósági döntésre hivatkozva –, hogy az önkormányzat vezetése tegye közzé a csepeli Nemzeti Dohányboltok címjegyzékét, illetve azt, hogy kötött-e a csepeli Nemzeti Dohányboltokat üzemeltető vállalkozókkal helyiségbérleti szerződéseket, ha igen hányat és milyen feltételekkel?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr76148313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása