CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vakokkal szórakoznak…?

2014. szeptember 18. 04:48 - csú

Vakvezető kutya-2.jpgMegmérgeztek egy vakvezető kutyát. „A hűséges, okos eb nyár elején a Miskolci Egyetemen kísérte gazdáját a diplomaátadó ünnepségen. Úgy mondták, együtt lettek doktorok…” - írta honlapján a kiképző iskola. Száradjon ki a szeme annak, aki ezt tette – tehetjük hozzá illő higgadtsággal. A baj az, hogy a vakok és gyengénlátók nem csupán a natúr véglények célpontjai lettek. Igaz, mások nem oltanak ki életet, de érzéketlenségükről és/vagy ostobaságukról szent bizonyságot tesznek.

Itt van Mórahalom polgármestere, aki korábban arról lett hírhedt, hogy a román vendégmunkásokat (más konstellációban: drága erdélyi testvéreinket) kiutálta a város életéből. „Lehet itt persze személyi szabadság korlátozásáról szót ejteni, de ezzel a fajta liberális megközelítéssel nem foglalkozunk” – idézte szavait a sajtó.

Nógrádi Zoltán – ez a neve a fideszesnek -, saját tornacsarnokukban üdvös gesztust tett a vakoknak: Braille-írással is kirakta a sillabuszt a létesítményről. Ezt pedig egy üveglappal fedték. Tapogasd vak, hahaha! Van ennél nagyobb ízléstelenség? Igen! Áder János köztársasági elnök honlapján is Braille-írással szerepel az akadálymentesített változat elérhetősége.

Tuskók birodalma.

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr36707581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása