CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli fogászati magánrendelő, amely éjjel is fogadja a betegekeket

2014. november 23. 04:06 - csú

Fogászat.PNGÉjjel-nappal nyitva tartó fogászati magánrendelő nyílt Csepelen, a korábban leégett Szent Imre téri üzletsor egyik helyiségében. A Polydent Nonstop Fogászaton mintegy hét fogszakorvos dolgozik váltott műszakban. Az asszisztensekkel együtt kellemes hangulatú környezetben fogadják a pácienseket hétvégén és ünnepnapokon is a nap 24 órájában. A fogászati ügyeleten gyerekeket is ellátnak.

Az újonnan nyílt éjjel-nappali fogászat célja, hogy megfizethető áron, gyorsan és szakszerűen lássa el a betegeket mind a sürgősségi, mind az esztétikai fogászatban. A rendelőben működik konzerváló fogászat, fogpótlás, fogszabályozás, fogápolási szaktanácsadás, fogfehérítés és röntgen (nem panoráma) készítés is.

Polyák László egészségügyi magánvállalkozásának beindítását a MagNet Bank anyagilag támogatta, szakmailag dr. Bíró Vincze fogszakorvos nyújtott segítséget, aki a működtetés irányítását a fővállalkozóval együtt, mint vezető menedzser végzi. A szakember a megnyitón elmondta, hogy a 24 órai nyitva tartás valóban szükséges volt, mivel Csepeltől délre nincs éjszakai fogászati ügyelet.

A önkormányzat nevében Borbély Lénárd polgármester gratulált a nonstop jelleggel üzemelő fogorvosi rendelő beindításához, amely, mint mondta ténylegesen hiánypótló szerepet tölt be az egészségügyi szolgáltatások terén. Hozzátette: bár Csepelen működik fogászati szakrendelés, azonban 24 órás ügyeleti jelleggel ez az első vállalkozás.

Bővebb információ: 06 30 9404 503

06 30 3631 844

Antal Zsuzsa

Fotó: Tóth Beáta

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr226920055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékavian 2016.11.26. 14:08:08

Monjuk Csepelen olyan fogászati ügyelet nincs amelyik a egészségbiztositási pénztárral is szerződésben lenne.
Ez ban mert pl kb 3 hét mire időpontot kaptam a fogászatra napokkal ezelőtt de valamiért éjjel elkezdett fájni rendesen. A 13 iki időpont és a nyugdij legkorábbi hozzáférése meg 12. Igy vagy szenved az ember, vagy ??? Tán bekirándul a Szentkirály utcába.
süti beállítások módosítása