CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs, Csepel képviselője ellene szavazott: Fizetős M0-át, kivéve az országgyűlési képviselőknek?

2014. december 16. 05:59 - csú

szabo_szabolcs-jo-parlamenti_kep.PNGElőhang: "A POFÁTLANSÁGNAK IS VAN HATÁRA..." - A részletekről majd később, előtte még a határon belül maradunk, már amennyire ez lehetséges:

Szégyenteljes színjáték zajlott tegnap a Parlamentben. A hetek óta tartó országos tiltakozó akciók, több tízezres demonstrációk ellenére a kormánypárti képviselők  elfogadták a Fidesz-kormány által beterjesztett 2015-ös költségvetést, benne a legszegényebbek további elszegényítésével, a szociális kiadások radikális csökkentésével, az önkormányzatok adókivetési kényszerítésével. 

A szégyent tovább fokozták a honanyák és honatyák. Erről változtatás nélkül közöljük dr. Szabó Szabolcsnak, Csepel és Soroksár baloldali összefogással megválasztott (Együtt2014) országgyűlési képviselőjének beszámolóját:

"Azért a pofátlanságnak is van határa. A Kormány most akarja fizetőssé tenni az M0 egyes szakaszait, valamint a vidéki nagyvárosokat elkerülő autópálya szakaszokat, mellyel kapcsolatban ma írásbeli kérdést is benyújtottam az illetékes miniszterhez. Erre olyan törvénymódosítást nyújtottak be (T/2337 Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény módosításáról), mely az országgyűlési képviselőknek lehetővé tenné, hogy a hivataltól kapott benzinkártyájukkal fizethessék ki a matricát. Mindezt ráadásul a határozati házszabálytól való eltéréssel fogja tárgyalni a ház, amit az ellenzéki képviselők nagyobb része is megszavazott. Mindössze Kónya Péter, Szelényi Zsuzsa, Fodor Gábor, Varjú László és én nem szavaztuk meg a házszabálytól való eltérést a jelen lévő 176 képviselő közül." 

Forrás: Szabó Szabolcs Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr776985781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása