CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd megmondja a tutit: most ő kell és nem Hegedűs Csaba

2015. január 08. 13:24 - csú

birkozo_elnoki_aspirana.pngDr. Hegedűs Csabát, a Magyar Birkózó Szövetség világhírű elnökét - és e cím újabb várományosát - bár nagyon tiszteli Németh Szilárd bukott csepeli fideszes politikus, egykori úttörő birkózó, volt polgármester és rezsikommandós, de akkor is kikívánkozik belőle, hogy a 100. magyar olimpiai aranyérem megszerzőjének a nemzeti panteonban és nem a szövetség élén van a helye. Németh már az elnökségből is száműzné a mai első embert. A DIGI TV Reggeli Start című mai műsorában még sok más is kikívánkozott az orbáni hátszéllel vitorlázó elnökaspiránsból, íme: 

Persze, nem mindig volt ez így. Kínos, hogy Németh Szilárd mai és egykori hűséges vagy/és megfélemlített szolgálói, precíz munkát végeztek, ha a rezsihuszár nagyságát kellett zengeni. Így volt ez 2011. február 11-én is, amikor Németh Szilárd Csepelen Hegedűs Csaba nyakába borult, mert az elnök átadta a Bírkózás Városa címet. (A szemtanúk szerint a brezsnyevi csók csak az elnök változatlanul jó reflexeinek köszönhetően maradt el.) A száraz jegyzőkönyv így örökítette meg a történteket (a fülledt erotikát diszkréten elhallgatták...), a videó pedig így őrizte meg a csókos eseményt és Németh Szilárd gesztusait, amelyeket Hegedűs Csaba köszöntőjére válaszolva mutatott be:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr927053137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása