CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli szülők tovább küzdenek az igazukért, az óvodai összevonás ellen

2015. március 24. 05:55 - csú

ovodaegyesites_ellen.PNGNem rég arról írtunk, hogy Óriási a felhábododás Csepelen az óvodák összevonása miatt. Úgy tűnik, Csepel városvezetői nem hallják meg a csepeli szülők tiltakozását.

Hudák János, a Párbeszéd Magyarországért (PM) csepeli önkormányzati képviselője írja saját Facebook oldalán:

Szerencsére a csepeli szülők nem hagyják magukat és tovább küzdenek az igazukért. Bár az utóbbi hetekben történt több egyeztetés az óvodai dolgozókkal, hozzám olyan információk jutottak el, hogy még mindig arról beszélnek csak, hogy a változtatást senki nem fogja megérezni. Ez pedig nyilvánvalóan nem igaz

A képviselő közli a csepelianya.blog.hu Összefogás a gyermekeinkért című információját, amelynek szerzője többek között ezt írja:

Telnek a napok, hetek és csak azt mondhatom, mindennél erősebben fogunk küzdeni azért, hogy gyermekeinket megvédjük attól, ami itt Csepelen folyik....Az összefogás azért is nagyon fontos, hogy hatékonyan, megkérdőjelezések nélkül tudjuk képviselni a gyermekeink érdekeit.

Ezt követően a Csepeli Anya című blog a nyilvánosság elé tárja annak az édesapának a gondolatait, aki még február 26-án a képviselő-testületi ülésen a szülők nevében részletesen indokolta, hogy miért  ellenzik a Borbély Lénárd polgármester és Morovik Attila alpolgármester nevével fémjelzett összevonási javaslatot. Bár a kormánypárti képviselők egyetlen érv nélkül határozati rangra emelték a szülők által hevesen ellenzett óvoda-összevonási javaslatot, a fentiekben említett édesapa 3 oldalon át logikus érvekkel alátámasztva indokolja, hogy miért nem értenek egyet a csepeli óvodák összevonásával.

A blogot már több százan látogatták meg, de az önkormányzat vezetői eddig válaszra sem méltatták a szülők érveit. Ide jutottunk, itt tartunk 2015. március 23-án.

Forrás: Hudák János Facebook oldala és a csepelianya.blog.hu

A szülők Facebook oldala itt érhető el: https://www.facebook.com/groups/734891379942238/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr267289683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csaladi 2015.03.25. 11:29:19

Holnap 16:30-tól gyülekezünk a csepeli Önkormányzat előtt, aki eljönne támogatni minket! www.facebook.com/events/1379066945750924/
süti beállítások módosítása