CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pofára estek a feljelentés bajnokai? A hírt nem tették a csepeli kirakatba

2015. május 05. 05:59 - csú

titok-2a.jpgNémeth Szilárd, a XXI. kerület korábbi polgármestere 2010-es hatalomra kerülése óta mindet elkövetett azért, hogy az önkormányzat 1994. és 2010. közötti vezetői közül minél többet rendőrségre, ügyészségre juttasson és a bírósággal elítéltesse őket. Már a kezdet kezdetén hű társa volt ebben Borbély Lénárd alpolgármester, a mai kerületvezető. Jól felkészült köztisztviselőket, szakembereket rúgtak és rugattak ki, fülkeforradalmár csókosaikat rakták a helyükre. Számítógépeket szedtek darabokra, irodákat fordítottak fel fenekestül, informatikusokat uszítottak rá a laptopokra csak azért, hogy valamilyen kompromittáló adathoz jussanak...

A feljelentésekben rekordot döntöttek, ügyvédek sorát fizették és fizetik még ma is. Ennek ellenére szinte törvényszerű, hogy a feljelentő csapat egyik tagját találta el az igazságszolgáltatás keze: a jogerősen lezárt ügy szerint Ábel Attila jelenlegi alpolgármester hazugsága miatt helyreigazításra kötelezték a Csepeli Hírmondót. Pofára estek a feljelentés bajnokai? 

A mostani városvezetés beteges titkolózása miatt eddig nem volt a nyilvánosság számára is hozzáférhető összefoglaló az ügyek állásáról. Hosszas huzavona után - képviselői kérdés nyomán - végre elkészült egy összegzés. Nyakatekert, jogászi a szövegezése, de azért a lényeg kihámozható belőle. Nem tették a kirakatba. Biztos, ami biztos, azért ezt is eldugták. Mi megtaláltuk, és - a magáért beszélő dokumentumot - most olvasóink figyelmébe ajánljuk:

ugyek-1.png

ugyek-vege.png

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr547430888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turai 2015.05.05. 07:51:01

Szerintem - legalább - 6 feljelentés után van folyamatban a vizsgálat.Nem rossz arány az 50%.
Turai
süti beállítások módosítása