CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Zárt ajtók mögött: A csepeli szülők és pedagógusok véleményét lesöpörte a fideszes városvezetés

2015. június 26. 05:59 - csú

semmibe_vettek.PNGSzégyellje magát a csepeli Fidesz!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata képviselő-testülete tegnap döntött az egyesített óvodavezetői posztra pályázókról, de nem úgy döntött, ahogy azt egy normális világban szokták. Így az óvoda összevonás után újabb nagy hibát követet el a Fidesz.

A döntést zárt ülésen hozták meg, így a csepeli Fidesz elkerülhette óvodai dolgozók csalódott és dühös tekintetét. Azért is dühös, mert a két héttel korábban az óvodai alkalmazottak is szavaztak, és ők Gugcsóné Nagy Juditot támogatták 73,1 %-os arányban, ami enyhén szólva is túlnyomó többség.
Ezzel szemben a Fidesz a mindössze 13,3%-os óvoda állományi támogatást élvező Hierholczné Faragó Tündét szavazta meg.

Én magam is dühös vagyok, mert azt gondoltam, hogy egy gondolkodó városvezetés figyelembe veszi a szakma és a munkaközösségek javaslatát, figyelembe veszi a csepeli óvodapedagógusok véleményét, de úgy látszik, ez is csak színjáték volt, mint annyi minden. Csalódott nem vagyok, mert tudtam, hogy a Fideszes képviselők beállnak a sorba és nem törődnek a jelenlegi ügy többségi akaratával, nem törődnek azzal, hogy akik odaadóan gondoskodnak a csepeli gyermekekről, azok mit javasolnak, hogy jobb legyen a helyzet. A jelenlegi városvezetés egyszerűen lenyomta a torkukon, amit egyhetedük sem akart.

Szégyellje magát a csepeli Fidesz, és szégyellje magát az az alpolgármester is, aki még májusban megpróbálta lebeszélni Gugcsóné Nagy Juditot a pályázásról, hogy inkább az általa preferált ember juthasson ebbe a pozícióba.

Hamarosan eljön az idő, amikor nem egy maroknyi Fideszes dönt Csepel sorsáról, hanem olyan emberek, akik az itt élők és az itt dolgozók véleményét figyelembe veszik.

Forrás: Facebook - Lehmann Viktor

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr847573968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2015.06.26. 07:21:16

Most akkor összenő; ami összetartozik! (Jobbik sem a kurucon írogat ezentúl)

csú 2015.06.26. 10:58:22

@CsepeliBlogos: Igaz vagy nem igaz a tudósítás?

CsepeliBlogos 2015.07.06. 12:51:15

Nem tudom,hogy igaz-e?
Zárt volt az ülés.
Én is Juditot választottam volna meg
-mert Ő jelenti az állandóságot
-az összes óvodavezető az ő pályázatát írta
-és Őt szeretik a Dk-nál
- meg a Jobbiknál
-meg mindenhol. Ő igen is egy internacionalista.Hajrá Judit!
süti beállítások módosítása