CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Nyugati fény

2015. augusztus 14. 05:59 - csú

horvath_gyuszi-5_2.PNGEbben az általam eddig nem ismert elektronikus újságban jelent meg egy írás arról, hogy Borbély Lénárd polgármester apja halála miatt gyászlobogót tűztek a Csepeli Polgármesteri Hivatal, és a Csepeli Vagyonkezelő Homlokzatára.
Ábel Attila az ügyet egy Facebook bejegyzésében nekem, és társamnak tulajdonítja.
Nem tudom, hogy miért hiszi, hogy ha valamiről tudomásom van, azt ne tenném szóvá. Mindenki tudhatja, láthatja, hogy a honlapomon vagy a Facebook oldalamon folyamatosan pellengérezek ki ügyeket. A mostaninál sokkal zaftosabbakat is…
Miért ne tettem volna, most is, ha akarnám?

Ennek megértéséhez Ábel Attila logikáját és üldözési mániáját kéne magamra erőltetni. Bizonyára megértenek, ha ettől a lehető leghatározottabban elhatárolódom.
Az a tény, bizony eljutott hozzám, hogy a polgármesteri hivatalt és a vagyonkezelőt gyászlobogóval látták el. Először meg is rettentünk, hátha valami régi ismerős ment el! Ezért érdeklődtünk, hogy miért van kint a fekete zászló?
Hát, mit ne mondjak majd hanyatt estünk mikor közölték, hogy azért, mert meghalt a Borbély Lénárd apja! Aki sosem volt önkormányzati dolgozó, sem csepeli közéleti ember! A zászló kirakása ezért szabálytalan és erkölcstelen cselekedet. Ezt egy (ellenzéki) képviselőnek észlelnie kell! Aki kirakatta, annak tisztában kellett lennie azzal, hogy innentől kezdve ez az ügy nem kegyeleti privát est, hanem közügy! (Erre figyelt fel a csepel. info-n az újsággal együtt más is és nem a hárompapos, cigányzenekaros „szerény” temetésre.) Ilyent az előző rendszerben egyik kerületi párttitkár, tanácselnök, vagy igazgató se engedhetett meg magának!

Mert a jelek szerint a szocialista demokrácia embereinek erkölcsisége sokkal jobb volt mint a mostani illiberális rendszer kegyeltjeié!

Az is közüggyé tette ezt a tragikus eseményt, hogy a köz intézményeit, eszközeit, szolgáltatásait, embereit alkalmazták a toron. Tehát az újságcikk csak okozat! Annak a balfék butaságnak és esztelen szervilizmusnak a következménye, amit a jól fizetett szolgalelkek túlbuzgóságukban tettek! A felháborodást és a vádaskodást inkább a magába fordulásnak és a cselekedetek elemzésének kellett volna követnie, nem az önvádló vagdalózásnak. Mert abból arra adtak bizonyítékot, hogy minden lépésünket figyelik. A néptől rettegő Fidesz vezetők mindenhová spionokat, kamerákat, beléptető rendszereket tesznek, hogy megfigyelhessék az csepeli embereket. Különben honnan tudná Ábel Attila, hogy mikor, hol jártam?
Tudják, hol vagyunk, mit beszélünk utal rá ÁA Facebook bejegyzésében. Most egy éve, hogy országos botrányt kavart, ahogy az SZTK-ban kamerákkal figyeltettek engem és dr. Falus Ferencet! Még az adatvédelmi biztos is felháborodott az eseten. A Fidesz vezérek által szerződéses viszonnyal „kézben tartott” HVB elnök azonnal el is ítélt! törvénysértés hiányában, a fővárosi mentett fel! Lett következménye? NEM!

Négy év önkormányzatban eltöltött év után illene tudni többek közt, hogy van egy szabály, ami rendezi a gyászlobogó használatának rendjét! Ezt is a többi törvénnyel és rendelettel együtt be kéne tartani! Kevesebb lenne a konfliktus, és több időt hagynának nekem is mással foglalkozni!
2010 óta kb. 50 feljelentést tettek elsősorban erkölcsi alapon megítélt dolgokért. Egy kivétellel, mind lezárult és mindet elvesztették! Ennek fényében igazán nem értem az érzékenységüket, amikor a maguk által kovácsolt fegyver - butaságuk és hozzá nem értésük okán - rajtuk vág sebet. Ha, jót akarnak maguknak, meghunyászkodnak és azonnal befejezik a vagdalózást addig, míg nagyobb bajt nem okoznak saját maguknak!

2015. augusztus 13. HGy.

Forrás: a szerző facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr777704886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása