CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Németh Szilárd titkárságán dolgozom, az ő munkatársa vagyok!”

2015. szeptember 23. 05:57 - csú

tehenes.PNGHORVÁTH GYULA TUDÓSÍTÁSA A CSEPELI KÖZÉLETBŐL:

Kedden önkormányzati bizottsági ülésünk volt a csepeli polgármesteri hivatalban.
Nem szeretnék nevekkel írni az eseményről, mert nem az emberek az érdekesek benne, hanem a jelenségek. (Aki akarja, egyébként is igen könnyen beazonosíthatja.)

A levezető elnök asszony (itt fontossággal bír az elnök neme) miután köszöntötte a bizottság tagjait, bejelentette, hogy társaságunk a korábbi testületi ülés döntése értelmében két fővel gyarapodott! Az érintettekre szegeződött szempárok következtében láthatóan egyre fokozódott a zavarodottságuk. Az egyik új tag férfi, a másik hölgy volt.
Az elnök asszony mindkét új embert bemutatkozásra kért.

Látszott is az illetőkön, hogy ez úgy hiányzik nekik, mint üveges tótnak a hanyattesés!


A férfi, gyakorlott és rutinos közszereplő lévén nem nyilatkozott, viszont kifejtette készségét arra, hogy minden érdeklődő kérdésre szívesen válaszol. Kérdés nem volt! A hölgy se kívánt szólni! (És itt találtam a levezető elnök női természetének kicsúcsosodását.) A jövevény egy szép arcú, szőke, ifjú hölgy! Annak ellenére, hogy párttársa volt a bizottsági ülést vezetőnek az újonnan jövő, - és mindenki számára nyilvánvaló volt iszonyatos zavartsága, és igen nagy a gyakorlatlansága – mégis elnöki szelíd erőszak nehezedett rá!

Az elnök tehát, tovább forszírozta a bemutatkozás szükségességét!
A bizottság tagjai is egyre kényelmetlenebben érezték magukat a női rivalizálás oda nem illő megnyilvánulásában. Alig vártuk, hogy az ifjú hölgy kezdje el mondani az ilyenkor szokásos szöveget: hol él, mit dolgozik, milyen kötődése van a szakterülethez, és milyen célokat elképzeléseket kíván segíteni bizottsági tevékenysége kapcsán?

Derült égből villámcsapásként érte az egész bizottságot az, amit a szőke nőtől hallottunk.
Németh Szilárd titkárságán dolgozom, az ő munkatársa vagyok!” Ennyi! Punktum!!!

Nesze neked elkötelezettség, hozzáértés, jobbítási szándék!  Van még egy szerviens, akinek lóvét kellett lökni a csepeliek pénzéből! Most már látható, hogy ezt akarta az elnök megértetni a bizottsággal és a közvéleménnyel egyaránt. Most már értjük az elnöki törekvést, de sajnos ezt a módszert 2010 óta ismerjük!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr267808244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása