CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rosszul hallott, ezért a bíróhoz vágta a széket egy csepeli férfi!

2016. július 08. 04:03 - csú

justiciaok-255_4.pngElőbb egy széket, majd egy asztalt akart hozzávágni a bíróhoz egy férfi ítélethirdetés közben a csepeli bíróságon, annyira felbőszült azon, hogy börtönbe akarják küldeni. Pedig eredetileg szó sem volt erről – legalábbis egészen eddig a tettéig.

A botrány egy szerencsétlen félrehallásból indult, a férfihoz ugyanis csak annyi jutott el a bíró szavaiból, hogy hat hónap börtön, az azonban már nem, hogy ezt a büntetést felfüggesztették. Valószínűleg annyira ideges lehetett, hogy fel sem fogta, az ítélettel éppenhogy elkerülte a fogságot.

A férfi kislányát folyamatosan zaklatták és bántalmazták társai az iskolában. A szülők többször bent voltak az intézményben, kérték a tanárokat, hogy segítsenek, mert a gyerekük sírva jön haza a suliból. Az apuka szerint azonban nem történt semmi, a kislányt továbbra is zaklatták a fiúk. Egyik nap az édesapa bement az iskolába, és

meglátta a a fiút, aki miatt mindig zokogva ment haza a gyermeke. Utánament, a WC-ben megfenyegette és megrángatta. Igen ám, de az eset után a gyerek szülei is feljelentést tettek, így került az ügy a csepeli bíróságra. Tegnap ítéletet is hirdettek, de ami ezután következett, arra senki nem számított. Amikor a bíró kimondta, hogy hat hónap, az apuka bekattant. Azt hitte, börtönbe kell mennie, ezért hirtelen felkapott egy széket, majd közvetlenül utána egy asztalt, és a bíróhoz akarta vágni dü­hében. Az elkeseredett férfit felesége csitította, a biztonságiak leteperték.

Úgy tudjuk, hogy azonnal őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják. Akár nyolc évet is kaphat, hiszen azzal, hogy felkapott egy asztalt, szinte felfegyverkezett.

Megengedhetetlen magartatást tanúsított ügyfelem, ezt már vélhetően ő is belátta. Sajnos a védencem úgy érezte, igazságtalan ítéletet kapott – mondta Lichy József ügyvéd. (Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr678874342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása