CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Demokratikus rablás?

2016. november 05. 02:34 - csú

rablo-kicsi.jpgMa Magyarországon a kényszer-betelepítés a legfontosabb kérdés a stadionok építésén kívül, ehhez van szükség alkotmánymódosításra, minden másra ráérünk majd később, mert ugye rendben van az oktatás és az egészségügy is, ez csak két példa. Egyébként "Magyarországon a demokrácia mércéje magas" - mondta miniszterelnök. Hát ezt nevezem!

Demokratikusan rabolták el azt a 3000 milliárd forint magán-nyugdíjpénztári befizetést a tagoktól, a rokkantnyugdíjas trafikosoktól a megélhetésüket, az állattartóktól a földbérletet, a halászoktól a vizeket. A magas demokrácia-mérce miatt kellett elvenni a megélhetésüket? 

Demokratikus volt a szolgálati nyugdíj megadóztatása, majd eltörlése? A demokrácia jegyében kellett tönkretenni a

kishantosi biogazdaságot? Miért űzték el az országból több százezer honfitársunkat? Lehet, hogy azért, mert a miniszterelnök nem tartja őket igaz magyarnak? Garancsi, Mészáros, Vajna zsebeit is a demokrácia érdekében kellett kitömni uniós és közpénzből? Matolcsy a demokrácia érdekében osztogatja a nemzeti bank pénzét? Az is a demokrácia jegyében történik, hogy titkosítjuk a TAO pénzeket? A magas szintű demokrácia jegyében fekszik le éhesen sok százezer felnőtt és gyerek nap mint nap? A magas demokrácia miatt nem szavazhattunk Paksról, az olimpiáról, az állami vezetők béréről? De betelepítési kvótáról - ami nem is létezik -, arról igen. És persze a magas demokrácia fontos fokmérője a Népszabadság megölése is. Tisztelt demokratikus ellenzék! Önökön (is) múlik, hogy a fent leírt sok galádság a megérdemelt helyére kerüljön. De ez csak a teljes körű összefogással érhető el. Egymás mellé kell állni, és vállvetve küzdeni. Kezdjük mihamarabb,mert sok időnk már nincs!

Kovács Miklós

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6811914665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.11.05. 21:45:10

Az 1990-es szélsőliberális Fidesz elnöke, Orbán Viktor szemen köpte volna azt aki a fent leírt népnyúzásokat elkövette volna! Ma meg áll a tükör előtt borotválkozás közben, s eszébe sem jut az a fiatalember, amely követelte a szovjet csapatok kivonulását!

Az SZDSZ-es Németh Szilárd is ebbe a tolvaj Fideszbe akart átlépni? Ábel Attila meg kiskorában cenzor akart lenni?

A nép biztosan nem azért akart rendszerváltást, hogy rosszabbul éljen, s hogy tolvaj politikusokat szolgáljon!
süti beállítások módosítása