CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ne lopj! Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!  Mások tulajdonát ne kívánd!

2018. április 28. 01:23 - csú

tizparancsolat.PNG"Hát, kedves Viktor, nagyon úgy néz ki hogy itt maradunk egymás nyakán… Ez a tény engem nyilván jobban fojtogat, mint magát, pedig normális országban ennek fordítva kéne lennie, a miniszterelnöknek kéne érezni az újságíró, az állampolgár leheletét a nyakán, és nem fordítva.

Április 8 után nyilvánvalóan nem tetszett megjavulni, mert hát minek is, sőt, a civileket újságban listázzák, a nőket a ligetben állon verik, a kormányában megint csak mutatóban lesz nő, na meg látom, kis klónja, Szijjártó Péter úgy viselkedik az európai parlamentben, mint Hruscsov az ENSZ-ben, még mázli, hogy a cipője a lábán maradt…

Az egyetlen előremutató dolog, hogy végre

lesz egy olyan miniszter, akit komolyan lehet venni - Kásler Miklós onkológus igazi szaktekintély, az EMMI vezetését veszi át, biztos nagyszerűen ért az oktatáshoz is, de a lényeg, azt mondta, hogy a halálos betegségek 70-80%-a a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető. A tízparancsolat betartása igenis sok bajt megelőz. Kedves Viktor, és minden Fideszes, a következő pontokat javaslom alaposan tanulmányozni:

Ne lopj!
Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy! 
Mások tulajdonát ne kívánd!
És ha még a bálványimádásról is leszoktatna minket Kásler úr, akkor tényleg jutunk valamire."

Bálint Judit

Klubrádió, Esti gyors

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1113875172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása