CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A protekciós csepeli Sügér kérdése: Kinél marad a kuka, kié lesz a guba?

2018. december 17. 05:52 - csú

kuka_csordultig_telve_csillagtelepen_1.jpgCsepel új utakon! Mondja a fideszes szlogen. Hát, az biztos, hogy olyan utakra keveredett a mostani vezetés, amilyenen még fennállása óta nem volt! Ez az új út kivágott fákkal, csillagtelepi ürítetlen kukákkal, szemetes edényekkel (képünkön), bedugult forgalommal, a közvilágításon való spórolás miatti sötétségben tátongó mellékutcákkal van szegélyezve. 

De nem minden utcára jellemző ez!

Borbély Lénárd polgármester még a maga keltette nyári teljes csepeli forgalmi káosz idején bejelentette, hogy, a Popjeluszko utca betervezett aszfalt-burkolat cseréjét elhalasztják. A pénzt más helyre csoportosítják.

Akkoriban felvetettem, hogy valószínűleg valamelyik fideszes nagyvezér utcája kapja a lehetőséget. Ábel Attila alpolgármester felháborodottan utasította vissza feltételezésemet.

suger_utca_betonozva.JPGA kép tanúsága szerint  a Sügér utcában elkészült a csepeli mellékutca teljes beruházása. Csatorna aszfalt burkolat és járda  szegélyezéssel. 

Örüljünk neki! Üröm azért mégis került az örömbe. Miért éppen a Németh Szilárd által lakott utcában volt annyira elengedhetetlenül fontos, a közpénz ilyen hatékony átcsoportosítása?

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8714479726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása