CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az édesanya és három kislánya csak meleg vízre és egy valódi ágyra vágyott – különleges karácsonyi meglepetést kaptak

2019. december 23. 03:24 - csú

karacsonyi_csoda_-2019.jpgA Kívánság csapata csodát tett. Háromgyerekes családnál jártak. Az édesanya egy nagyobb műtétre vár, emiatt a munkáját is elveszítette. Nincs meleg vizük, ezért a lányokat már többször is kicsúfolták. Egyikük csak egy ágyat szeretne karácsonyra, és közös álmuk egy vidámparkozás

A nehézségek ellenére a gyerekek jól neveltek és ápoltak, az anyuka pedig másoknak is segíteni próbál, a lányokkal együtt mentek főzni a hajléktalanoknak.

A stáb egy meglepetéssel készült, a családot elvitték egy szállodába, ahol egy hétvégére közösen egy nagy fürdőzést is csaphattak, és a bobpályára is eljutottak. A kiruccanás után a Tesco ajándékozta meg a családot két kosárnyi ajándékkal. A legnagyobb meglepetés pedig akkor érte a családot, amikor

hazaértek. Az ajtón belépve a gyerekek nem hittek a szemüknek, mikor meglátták, hogy az egész lakást felújították és új bútorokkal rendezték be. Az édesanya pedig még munkát is kapott, egy cég a műtét után várja őt. A lányok kedvence, Opitz Barbi pedig ajándékot küldött nekik és egy koncertre is meghívta a csapatot.

A Kívánság stábja videót is készített minderről. Azt kérik, hogy segítsd te is a csapat munkáját azzal, hogy a filmet megosztod másokkal. Így te is egy újabb csoda részese lehetsz.

VIDEÓ: Egy új élet ajándékba

"A kívánság program egy miskolci eredetű karitatív kezdeményezés, melyet Zaveczki Tibor alapított azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson kifejezetten hátrányos helyzetű gyerekeknek és álmokat váltson valóra. A programban való részvételre szabadon lehet jelentkezni, és a csapat titokban választja ki a szerencsés gyermeket akinek valóra válik egy kívánsága. A kiválasztás során próbálják a leginkább rászoruló gyermeket megtalálni a jelentkezők közül, akinek az életében a legnagyobb változást tudják hozni egy csodával. A nemes célok elérését kezdetben önerőből, időt és energiát nem kímélve finanszírozta a csapat, ezen szeretnénk változtatni és mindenkinek megadni a lehetőséget hogy részese legyen a csodának. A hihetetlen képsorokat „A Kívánság” hivatalos stábja, a Natham movies, név szerint Nagy Tamás és Nagy Gábor készítette. A Dealextra csapata csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez és rajtunk keresztül minden vásárlónk résztvesz a programban" - írják magukról.

A Kívánságról még több információt ITT találsz.

Kapcsolódó
Sírva ölelte magához kedvencét, ByeAlexet a műszívvel élő kislány
bye-alex-xfaktor-akivansag.jpg
Újabb álmot váltott valóra A kívánság csapata: az X-Faktor egyik mentorával találkozhatott a 12 éves Glória.
Forrás: Szeretlek Magyarország
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3315362312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása