CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki silányította pártlappá a csepeliek közpénzéből megjelenő újságot?

2020. február 12. 05:07 - csú

abel_attila_troll.jpgTrollkodik éjjel, trollkodik nappal, trollkodik minden hullámhosszon és csepeli Facebook oldalon. Kéretlenül beleszól (beszól) a csepeliek netes beszélgetésébe. Ha azonban egyenesen kérdezik, akkor  kitér az egyenes válasz elől. Ki lehet ő?

Ábel Attila csepeli alpolgármester nagy ember lett. Interjút adott az általa felügyelt Csepeli Hírmondónak. Ellenzéki politikust Csepelen tíz év óta még véletlenül sem érhet ilyen megpróbáltatás. Ábel urat ez nem zavarta, amikor kifejtette, hogy   szerinte nincs független média. Szerintünk viszont van.

Idézzük az Európa Tanács véleményét: „A magyar kormány uralja a média nagyját, a kevés független terméket akadályozzák, és kampányokkal hiteltelenítik”.  https://444.hu/2019/02/12/europa-tanacs-a-magyar-kormany-uralja-a-media-nagyjat-a-keves-fuggetlen-termeket-akadalyozzak-es-kampanyokkal-hiteltelenitik   Igaz, ha Ábelen és a Nemzeti Együttműködés Rendszerén múlik, akkor a csekély számú független médiának sincs közeljövője hazánkban, mert például a hirdetési piac birtoklásával a független sajtót is sakkban tartják, vagy például a „fennmaradó független bal- és jobboldali újságokat politikai aktivistáknak, »magyargyűlölőknek«, külföldi ügynököknek, vagy árulóknak bélyegzik”. https://azonnali.hu/cikk/20191204_lesujto-kepet-festett-a-magyar-mediapiacrol-het-ujsagiroszervezet-a-kormany-szerint-soros  

Ezért dolgozik Ábel  Attila is, hiszen egyrészt a Csepeli Hírmondót pártlappá silányította, másrészt

‑  szerintünk ‑ mindent megtett és megtesz a még független orgánumok lejáratása érdekében. 

Ami pedig Radnóti Miklós szobrának áthelyezését és helyére Wass Albert szobrának felállítását illeti, azzal kapcsolatos utólagos magyarázkodása teljesen hiteltelen. Hiteltelen, mert egyrészt megmagyarázhatatlan a Radnóti szobor áthelyezése, de a két költő munkásságának, emberi helytállásának, politikai nézeteinek összemosása is elfogadhatatlan. Egyébként meg nem kellene valótlanságot állítani, mert Wass Albertet nem magyarsága miatt üldözték és ítélték halálra 1946-ban, a romániai Petru Groza kormány időszakában.  Az sem védhető, hogy miért titkolták el a Radnóti szobor áthelyezését a testületi ülésen, illetve, hogy miért kellett azt hazudni, hogy az ellenzék is támogatta a Wass Albert szoborral kapcsolatos polgármesteri javaslatot. Lásd még:

https://csepeliek.blog.hu/2020/01/11/piszkos_ugy_csepelen_provokacionak_szantak_provokacio_lett_belole#more15402284  

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7715469422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása