CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem csökken a feszültség a Csepeli Piac környékén - Horváth Gyula írása

2020. november 25. 00:02 - csú

nemeth_szilard-2020-11-13-covid_koronavirus_csepeli_piac.PNGEnnek a székely maszkos hatalmasságnak valójában a hír  a fontos. Azt hiszi, ez hozzásegíti ahhoz, hogy a hatalomban maradhasson. Ezért erőltette a piac mellé a mobil koronavírus-tesztelést. Az összes következményével együtt... Így derül fény arra, hogy a  segítségből miként lesz valójában önző színjáték...

Már 7 óra előtt a piac felé vezettem a kocsimat. A szakorvosi melletti zebra előtt két kocsi állt. A többiek a szembejövő sávban előztek. Magam is ezt tettem és a periférikus látásommal azt észleltem, hogy egy emberi alak van az aszfalton letakarva. Az jutott az eszembe: lehet, hogy ez a szerencsétlen embertársam éppen a piaci parkolóba később kitelepülő szűrőállomásra jött! De az is lehet, hogy az őt elütő sofőr lett rosszul, miközben azért indult korán, hogy jó helyet foghasson magának. A pillanat elszaladt, a szomorúság megmaradt!

Nem csökken a feszültség a Csepeli Piac környékén!

Korábban  megírtam véleményemet a piaci parkolóban kialakított covid-tesztelésről. Abban az írásban a meglepetés ereje munkált. Mégis az idő, és a lakótársak véleménye azt bizonyítja, hogy ugyan vitán felül áll, hogy a tesztelés igen fontos dolog (már régen el kellet volna kezdeni), de a látszat azt mutatja, hogy van olyan akinek (a betegség megelőzésén és a járvány visszaszorítása okán) a politikai haszonszerzés a legfontosabb. Mással nem nagyon magyarázható ugyanis, hogy

számtalan lehetőség mellet a kerületben miért pont itt rendezik a tesztelést? Máshol jobban, szakszerűbben, kényelmesebben, és diszkrétebben is lehet megcsinálni ezt a vizsgálatot. Valakinek azonban az volt a legfontosabb, hogy mindez kerületünk legforgalmasabb helyén, a kíváncsiskodó, félő, és együttérző szemek előtt zajlódjék. Ezért gondolhatjuk, hogy ennek a hatalmasságnak nem az ember, hanem a hír  a fontos. Mert azt hiszi, ezzel maradhat a hatalomban. Azért erőltette ide a mobil tesztelést, hogy ezt az eseményt kapcsolják össze a csepeliek nevével. Így derül fény arra, hogy a minden tiszteletet megérdemlő segítség, valójában önző színjáték. Az alábbiakban idézek egy csepeli polgár ide vonatkozó leveléből HGy

„Ez a szomorù helyzet, s egyben FELHÅBORÌTÒ!! Ezek az emberek mind COVID tesztre várnak, ùgy, hogy ők kizåròlag időpontra jöhettek ide, ha mår tünetek alapján megkérte a vizsgálatot a háziorvos, s csak azután állhatnak itt sorba ha már a hatóság felhívta őket! 2020.11.20. Csepel (piaccal szemben lėvő parkoló. El lehet olvasni a csepeli csoportokban a posztom alatt a kommenteket is! LĖPNI KĖNE N. KEDVES ILLETĖKESEK!!!!

A gyalogosokat külön sajnálom, mert erős hideg szél fúj, s nyilvån ìgy sincsenek jòl és most ott teljesen åtfagynak! Igen a kigyózó, kanyargó kocsisor is tesztre vår.

MIĖRT NEM NYITNAK MEG ERRE

1 CSARNOKOT??? Hogy ne legyenek még betegebbek az emberek? Könyörgöm itt a tėl a nyakunkon!!! Okè, hogy arròl volt szò, hogy csak kis ideig lesz itt a szűrő ållomås, de egyre több a beteg tehát szükség van rájuk azaz a vizsgålatokra!!! Sokan félnek bemenni mår a piacra és az árusok közül is többen félnek, beszélgetek sokkal. Azért félnek, mert látják, hogy két-három-négy órákat itt várakoznak étlen szomjan és azt gondolják, hogy a teszt után bemennek vásárolni! Valljuk be jogos a félelmük, hisz a teszt előtt három de inkább négy órával enni, inni, öblögetni nem lehet!!!

14;59 ahogy jöttem ki ismét a piacról, èrkezett valaki aki szòlt a közteresnek, hogy legalább 30 autóban ülő teszre vårót küldjenek haza, akkor is ha órák óta itt várnak, mert négy óráig vannak! Mivel ismerem az illetőt ezért hallgathattam vègig. Korrekt volt, mert azt is elmondta, hogy a gyerekeseket azokat engedjék mèg be! A Kossuthról a piac felè befordulni már nem lehet. Miert nem lehet a birkozo csarnokot erre a celra megnyitni?? Vagy ha már mindenáron parkolót használnak erre akkor az OMW es a nagy Tesco kozotti oriasi parkolot használni COVID teszt állomásra?”

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala és egy internetes olvasói vélemény

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316293198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása