CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Még jövőre sem mehetnek a csepeli gyerekek a Hollandi úti napközis táborba

2020. december 16. 00:02 - csú

hollandi_uti_napkozis_tabor.jpgÍgérgetésben itt sem volt hiány, de a tettek elmaradtak. "Polgármester úr szerint minden kerületre jellemző, hogy ilyen ütemben haladnak ezek az ügyek..." - olvashatjuk az alábbiakban

Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője közösségi oldalán sokakat érdeklő kérdésre kereste a választ.  Ezt írja:

„A Jedlik-felújításhoz hasonlóan sokan fordultak hozzám a nyári napközis tábor építésével kapcsolatban is. Arra voltak kíváncsiak, hogy mikor fejeződik be a projekt, mikor térhetnek vissza a gyerekek a Hollandi útra, hogy a táborokat ne iskolákban kelljen megszervezni.

A választ az a támogatási szerződés adja meg, amit október elején kötött a Fővárosi Önkormányzat, mint támogató és Csepel Önkormányzata, mint támogatott. A projekt ugyanis részben fővárosi forrásból valósul meg, mint ahogyan annak első üteme is. Határidőnek 2021. december 31. van megadva, ami azt jelenti, hogy nyári tábort a helyszínen leghamarabb 2022 nyarán lehet majd szervezni.

A szerződés aláírásáról egyébként még a

szeptember 24-i ülésünkön döntöttünk, 1 tartózkodás mellett támogatta a testület.

Én akkor lakossági kérdést tolmácsolva arról érdeklődtem, hogy ha 2017-ben már egy olyan együttműködési megállapodást írtunk alá a fővárossal, amely műszaki tervdokumentációt is tartalmazott, akkor miért tartott három évig a támogatási szerződés aláírása, hiszen a kivitelezés csak ezután kezdődhet el.

Polgármester úr szerint minden kerületre jellemző, hogy ilyen ütemben haladnak ezek az ügyek, a Csepeli Városfejlesztési Kft. ügyvezetője pedig ehhez annyit tett hozzá, hogy a 2017-esnél sokkal bővebb terveket kellett készítsenek.

Őszintén remélem, hogy a mostani súlyos vírushelyzet sem fogja késleltetni a beruházás befejezését, hisz' a napközis tábor újranyitását már nagyon sokan várják Csepelen.”

Kovács Dávid Attila

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516325000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása