CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gerincutat 11 éve nem épít a fideszes kerületvezetés, de másra keni a maga sarát?

2021. június 22. 00:02 - csú

kozlekedesi_dugo_2.PNGA főváros legjobb adottságaival rendelkező kerülete évek óta járhatatlan! 

Naponta többször hallhatunk híradást Csepelről, mégsem lehetünk büszkék. Az Útinform tájékoztatójának már megszokott mondatai között szerepel reggelente: nehézkes (akadozó, bedugult) a forgalom Csepelen a temetőnél!

A magukat dicsérni (Gyurcsányt, Karácsonyt meg szidni) egyáltalán nem restelkedő fideszesek persze ezt meg se hallják! Dölyfös gőggel megelégszenek azzal, hogy milliárdos játszótereket, szobrokat, díszburkolatokat, Kálváriákat, sportcsarnokokat, bunkereket, mutogatnak regnálásuk termékeként, - ami magában nem lett volna baj – de, egy szót se szólnak arról, hogy leállíttatták a kerület egyik legnagyobb infrastrukturális beruházását a gerincút építést mindjárt 2010 után.

Pedig ez „több mint bűn, hiba volt”!

Mostanában nagy hanggal ordibálnak, hogy

Karácsony miatt lecsúszott ez a fejlesztés az EU-s forrásokról.  Mert még, ha lenne is valami alapja annak, hogy a választáson győztes fővárosi vezetés regnálása kezdetén hibázott volna, akkor is felvetődik a kérdés, hogy mi történt több mint tíz éven keresztül?

A gerincút tervei, - szakaszokra bontva, útvonal kijelöléssel - készen álltak. Ott voltak a polgármesteri, főpolgármesteri fiókokban és a hivatalokban, mégse történt semmi. Az első két ütem megépült, - mert annak már csak az átadása maradt a Fideszre – de aztán mint „komcsi” ötletet tönkretették! Trehány módon hagyták lejárni a terveket, elévülni az engedélyeket.  Úgy tettek, mintha nem is lennének! Nem, hogy az építést hanyagolták, de rá se hederítettek arra, hogy legalább karbantartsák, megújítsák a dokumentumokat. Csak ezzel milliárdos kárt okoztak Csepelnek. Arról ne is beszéljünk, hogy mekkora kárt okozott az, hogy a rossz közlekedés miatt elmaradt Csepel fejlődése.

Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy minden nap bemondja a rádió, és a televízió, hogy Csepel bedugult! A főváros legjobb adottságaival rendelkező kerülete évek óta járhatatlan! Ennek következtében is, a legalacsonyabbak az ingatlan árak! „Az öndicséret büdös!” Hiába az alaptalan öntömjénező fideszes strófa, az ár, a pénz, - mint értékmérő - objektíven mér, és rangsorol! Megméretett a fideszes teljesítmény és könnyűnek találtatott."Te tetted ezt király" (és  kiskirály)!

Forrás: HORVÁTH GYULA közösségi oldala

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416580404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása