CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: TÉVEDTEM! Marad a Kétséges Magyarország az Egységes Magyarország helyett

2022. április 07. 00:01 - csú

fidesz-gyozelem-2022-04-03.png"Azt kapják majd jutalmul, amit mi büntetésként."

1.) Nem feltételeztem, hogy akad bárki is, aki elhiszi azt az ordas hazugságot, hogy a baloldal háborút akar. 

Nem gondoltam, hogy a már háborús bűnös agresszor vazallusának, az örök utcai harcosnak, és ellenség keresőnek béke és biztonság ígérete bárkinek is hiteles lesz.

2.) Nem képzeltem el, hogy a már demokratizálódó, tisztuló (Tiszta fegyver nincs! Csak tisztított! - Világosított fel főtörzsőrmesterem) Jobbik elnökét nem követi tagságának 2/3-a, ebben a folyamatban. (Furcsa, hogy a Fidesz vezér összes cikk-cakkját, 180 fokos fordulatait, minden megingás nélkül követik hívei

. Ugyanakkor a

hasonlóan jobboldali politikus logikus korrekcióját már nem képes követni szavazótábora nagy része, inkább a szélsőjobbos Mi Hazánkhoz vagy a hintás Fideszhez pártolt át.

3.) Elhittem én is, amivel Márki-Zay Péter Karácsony Gergelyt és a többi ellenzéki vezetőket győzködte, hogy becsületes, igaz keresztény emberek tömegeit nyeri meg az Egységes Magyarországnak. A számok szerint kimutathatóan egyetlen egy ilyen nem jött közénk. Lehet, hogy nincsenek is ilyenek?

A jobboldali szavazó polgárok felé nyitás miatt nem kevés ingatag vagy ortodox baloldali szavazó fordult el tőlünk. Egységes Magyarország helyett marad a Kétséges Magyarország. Ennek ellenére gratulálok a győzelmükhöz, azt kapják majd jutalmul, amit mi büntetésként.

Kalocsai Imre

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr217799183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Tihanyi 2022.04.14. 07:43:37

Mondjuk-gusztustaan mondatok. Beleáll abba a testhelyzetbe amely lehetőséget teremt önmaga megerőszakolására. Nem saját magában keresi a hibát-azt feltételezi nincsenek igaz becsületes keresztények-mert nem is szavaztak át. Nem a programnélküliséget kérdőjelezi meg,hanem csatlakozik azokhoz a kóristákhoz akik szerint csak Budapesten élnek igaz magyarok a többiek fogatlanok, buták és trágyával és satöbbi.....Ha esetleg kimozdulna Rózsadombi környezetéből és megismerné a vidéket-a vidéki embereket nem nyítná meg a népi -urbánus vitát. Most talán arról is döntött az ország amiről a 30-as években nem tudott -úgy résztvenni a globalizációban,hogy közben megőrizzük a nemzeti értékeinket. A gratulációt köszönjük...
süti beállítások módosítása