CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd pazar(ló) parlamenti kutyakomédiája

2022. augusztus 02. 00:02 - csú

nemeth_szilard_felolvas_es_megdobben_2.pngA felolvasott szövegében elfelejtette megemlíteni, hogy mibe került eddig Orbán és az ő rezsivédelme az országnak. A Csepelen megbukott politikus újra és újra bizonyítja, hogy a csepeliek jól döntöttek, amikor áprilisban elküldték melegebb éghajlatra. Sajnos, most a települési vízművek bánják, hogy vígaszágon a honvédelem helyett a rezsiharcot tette a kezébe Orbán.

Mi sem mutatja ez jobban mint az a nagy színjáték vagy inkább tragikomédia, amelynek a parlament.hu, illetve a youtube.com nézői lehettek a részesei, ha figyelemmel kísérték Németh Szilárd rezsibiztos kormánybiztos hozzászólását, illetve meghallgatták Koncz Zsófia államtitkár válaszát.  https://www.youtube.com/watch?v=r6mNsJ0plrk 

Kutyakomédia, amit csak azok néznek, vesznek meg, akiket be tudnak csapni. A többség azonban tudja, hogy

miről beszélt a „négy stopos”, aki ráadásul felolvasott szövegében elfelejtette megemlíteni, hogy mibe került eddig Orbán és az ő rezsivédelme az országnak, amelyet egyébként a fogyasztókkal fizettettetnek meg, illetve, hogy elkezdődött/folytatódott a rezsiharc következtében a terheket viselő szolgáltató cégek lassú tönkremenetele.

Ez utóbbinak csak egyik jele a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-ben kialakult helyzet, amelyet, a polgármester szerint, megfejelt „a rezsicsökkentés, mert emiatt szerinte nincs elegendő pénze a karbantartásra a szolgáltatónak, a TRV Zrt.nek.”  https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/ide-jutott-a-rezsiharc-ismet-vizk orlatozast-vezettek-be-turkeven-249994

Ha végül mégis kivezetik az önkormányzatokat a rezsivédelemből, az sok önkormányzati szolgáltató cég tönkremenetelét okozhatja, amit már az egész ország megérezhet.

A Németh-Koncz jelenet igazi célja: újra és újra dicsőíteni a gazdaság több ágát nehéz helyzetbe hozó, az országnak eddig 1300 milliárdjába került rezsicsökkentést és elvenni a figyelmet a rezsivédelem fokozódó terheitől.

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6017879695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása