CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hamarosan hiányozni fognak! Torokszorító búcsú a katásoktól

2022. szeptember 02. 00:01 - csú

pekek.pngElköszönünk a pékektől, a lakatosoktól, a kőművesektől,  a mentőorvosoktól, a  a nyelvtanároktól. Búcsúzunk az íróktól, a háziorvos-helyettesektől, a háztartási alkalmazottaktól,  a klímaszerelőktől és a könyvelőktől, ...

Négy hónapja beszélünk róluk a nyilvánosság fórumain. De kikről is? A kisadózókról? Vagy inkább az adócsalókról? Esetleg a kényszervállalkozókról? Akárkik is, máig kellett eldönteniük, hogy mennek-e vagy maradnak. Valójában kiktől is búcsúzunk? Szemle az újságokból.

Agyő az adószakértőktől, az állatorvosoktól és az állattenyésztőktől. A betegápolóktól, a bértanároktól, a biztosítási ügynököktől, a bohócdoktoroktól, a boncmesterektől, a borbélyoktól, a böllérektől és a burkolóktól. A cigányzenészektől, a cipészektől, a dalszövegíróktól, a díszletmunkásoktól és a dramaturgoktól. Az erdőgazdálkodóktól, az építészmérnököktől, az

épületüzemeltetőktől és az ételfutároktól. A fazekasoktól, a fényképészektől, a fodrászoktól, a foltvarróktól és a fotóriporterektől. A gázszerelőktől, a gerillamarketingesektől, a gépkocsivezetés-oktatóktól, a grafikusoktól és a gyógytornászoktól.

Búcsúzunk a hangoskönyv-felolvasóktól, a háziorvos-helyettesektől, a háztartási alkalmazottaktól, a hirdetésekből élő influenszerektől és a hullamosóktól. Az időjósoktól, az informatikusoktól, az ingatlanközvetítőktől, az íróktól és a jegesektől. A karikaturistáktól, a képkeretezőktől, a kérdezőbiztosoktól. a kiadói szerkesztőktől, a kisbíróktól, a klímaszerelőktől, a kozmetikusoktól, a könyvelőktől, a könyvkötőktől, a könyvügynököktől, a könyvvizsgálóktól, a közönségszervezőktől, a klímaszerelőktől, kutyasétáltatóktól. A lakatosoktól, a kőművesektől, a lámpagyújtóktól és a lovasterapeutáktól.

Elköszönünk a masszőröktől, a mentőorvosoktól, a műkörmösöktől, a növénytermesztőktől és a nyelvtanároktól. Az ószeresektől, az öregtársalgóktól, a pedikűrösöktől, a pesztonkáktól, a pékektől, a piackutatóktól, a pincérektől és a publicistáktól. A sintérektől, a sírásóktól, a suszterektől, a súgóktól, a személyi edzőktől, a szikvíz-iparosoktól, a színészektől és a szobafestőktől. A takarítóktól, a tévészerelőktől, az újságíróktól, az ügyeletes orvosoktól, az üvegesektől és az üzleti tanácsadóktól. A varrónőktől, a versfelolvasóktól, a virágkötőktől, a vízvezeték-szerelőktől, a zenészektől és a zugügyvédektől is búcsúzunk.

Zöldi László (Médianapló. blog.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6317921453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása