CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem hősi tett volt, hanem átverés? Már a kerület fideszes vezetőit is megszívatja a Fidesz-hatalom?

2023. március 16. 00:05 - csú

csillagtelepi_posta_borbellyal_2023-januar.pngPostamunka Csillagtelepen. Ami Csepelnek évi 46,3 millióba kerül, azt a Belváros ingyen kapja meg

A Népszava írta meg, hogy az V. kerületi fideszes önkormányzatnak nem kell fizetnie a bezárásra ítélt Múzeum kőruti postája újranyitásáért. https://nepszava.hu/3186617_postabezaras-ujranyitas-belvarosi-onkormanyzat 

Úgy látszik a fideszes polgármesterek között is vannak elsők az egyenlők között. Csepelnek idén 46,3 milliót(!) kell fizetni a Vénusz utcai, állami szolgáltatást nyújtó posta működéséért. Felháborító.

Ezek szerint a kerület nem tartozik az elsők közé a sok egyenlő között, miközben

Borbély Lénárd  hősi tettként beszél a csillagtelepi posta újra nyitásáról. Persze lehet, csak arról van szó, hogy a kerületi vezetés kiállása a kerületi érdekek mellett nem érvényesült megfelelően.

Ha valaki egy kicsit ráér, akkor kérdezze már meg a csepeli polgármestertől: Borbély úr, folyamatos önreklámozás helyett nem kellene elgondolkodni érdekérvényesítő munkája hatékonyságáról, illetve arról, hogy Németh Szilárddal vívott kakasviadaluk mennyibe került/kerül a csepelieknek?

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3918064360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása