CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kilóg a lóláb: „…pusztán egy baráti társaság vagyunk…” Valóban? Többről van szó!

2023. május 23. 00:05 - csú

kozosen_csepelert_egyesulet_malac_porciozas_a_retro_majalison_2023-05-01.pngNem vártak a sült galambra, sült malacot porcióztak kerületvezetői háttérrel. A Közösen Csepelért Polgári Egyesület a Borbély-Németh politikai párharcban Borbély Lénárd mellé állt, és a jelek szerint az ő hátterét adja majd a jövő évi önkormányzati választáson.

„…pusztán egy baráti társaság vagyunk,…” nyilatkozta a Közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesület elnöke a CSH újságírójának, a Francia-öbölbe szervezett szemétszedési akció kapcsán.

Ahhoz képest nem először van közös programjuk a polgármesterrel. Sőt, a társaság az utóbbi hetekben többször szerepelt Borbély Lénárd polgármester fb oldalán és az önkormányzat honlapján, a csepel.hu-n is. Az elnök úr is nagy figyelmet kapott/kap a polgármestertől, illetve az önkormányzati médiától, csakúgy, mint az Ábel Attila alpolgármester által működtetett

csepel.info-tól. Nem véletlenül.

Kilóg a lóláb, mondhatnánk, de már ennél többről van szó. A kölcsönös egymásra találás jelei már Borbély pártból való kirúgása előtt is ismertek voltak, az utóbbi hónapok eseményei azonban mára egyértelművé tették: a Klinghammer István akadémikus, professzor elnök által vezetett Közösen Csepelért Polgári Egyesület a Borbély-Németh politikai párharcban Borbély Lénárd mellé állt, s valószínűleg a polgármester hátterét hivatott biztosítani a jövő évi önkormányzati választásokon. 

Egyébként egyetértünk azzal, hogy a „Francia-öböl …Csepel egyik rejtett kincse” csak sajnos az utóbbi harminc év sok hasonló akciója sem oldotta meg a terület gondjait, a kincs most is parlagon hever.

A terület fejlesztése elkerülhetetlen, s az utóbbi 13 évben a fideszes vezetésnek is csak szemétszedési akciókra tellett. Már csak akaratra, fejlesztési stratégiára és pénzre lenne szükség, amelyekből a polgármester kilenc év alatt sem mutatott fel sokat. Pedig az utóbbi két év Borbély-féle látványpolitikájára, folyamatos kampányára fordított milliókból talán egy tervre biztosan tellett volna.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4818119422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása