CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sötétben bujkáló fülkeforradalmárok Csepelen

2023. szeptember 22. 00:05 - csú

szorolapozasroplap_sotetben_bujkalo_fideszes_fulkeforradalmarok.pngÉjszakai röplapterjesztés az egykori fülkeforradalmi elvbarátok egymás közti lejáratására 2023. szeptember 20-21 éjszakáján, ahol  már egyik oldalon sem az észszerűség, hanem a gyűlölködés vezérli a cselekedeteket.

Égbekiáltó hírrel próbálta olvasóit felrázni a csepel.info.

Csepelen a Fideszben hosszú ideje húzódó belharc egyik kétségbeesett eseményét próbálja Ábel Attila alpolgármester a helyben kialakult rend megváltoztatására tett törekvéseként bemutatni! Azt, hogy a Németh-féle Fidesz szórólapokat osztogatott éjjel Csepelen!

A csepel.info rá kívánt mutatni, hogy a helyi fideszeseknek ez a törekvése valójában ellenük,a Fideszből kizártak ellen irányul. Köztudott, hogy a Németh féle fideszesek, meg a Borbély-Ábel féle szakadárok közt dúl a harc! Ez a harc – mint lenni szokott – elveszi a benne részt vevők maradék eszét is. Itt már egyik oldalon sem az észszerűség, hanem az egymás gyűlölete vezérli a cselekedeteket.

Ábel Attila tudósítása szerint a Németh féle társaság az éjszaka leple alatt szórólapokat terjesztett Borbély Lénárd Lejáratása érdekében. Erről a cselekményről fényképek és más bizonyítékok is

vannak a Borbélyék kezében.

Ábel sértett sirámaiból ugyanis nem csak a lóláb lóg ki, hanem már a ló is! Az alpolgármester olyanokkal vádolja ellenségeit, aminek a sokszorosát követték el regnálásuk alatt. A legfőbb baj, hogy olyat állítanak be bűnnek, ami nem az: szórólapokat terjeszteni ugyanis nem törvénytelen! Itt nem Némethék követtek el hibát, hanem Ábelék, akik a jelek szerint egész éjszaka őrjáratokat szervezve ellenőrzik, dokumentálják és kedvük szerint felhasználják a csepeliek adatait. Ábel, - aki más szemében a szálkát is észreveszi, a magáéban a gerendát se érzi - nem veszi észre, hogy a megvádoltak bűnéül felróttakhoz képest az általuk korábban elkövetettek sokkal inkább törvénysértők voltak!

A jelenleg a hatalmuk megtartására létrehozott „civil szervezet” ugyanis minden lehet, csak tisztességesen működő szervezet nem! Ez egy pártot helyettesítő politikai formáció, ami egész eddigi tevékenységében kirekesztő, diszkriminatív, verseny ellenes, ebből adódóan törvénysértő. A leginkább bűnös cselekedetük, hogy közpénzből szervezik a kampány-tevékenységüket. A Városkép KFT-nek megszavaztatott százmilliók ugyanis sokkal inkább szolgálják Borbély újraválasztásának célját, a létező szervezet tömegbázis építését, mint a demokratikus esélyegyenlőséget.

Kézenfekvő a kérdés: miből tudnának Borbélyék (a vagyonnyilatkozataik alapján templom egere szegénységű nacsalnyikok) embereket fizetni, hogy minden éjjel őrjáratokba szerveződve figyeljék az embereket, és a riválisaikat? (Csak megjegyezni kívánom, hogy Borbély Lénárd a nyilvános képviselő-testületi ülésen két alkalommal is beszámolt adatgyűjtéseiről, amit ezen sorok írójának erdélyi magánlátogatásáról készíttetett)

Miből fizetik a polgármester személye körüli siserahadat? (udvari fényképészt, kocsmárost, borbélyt, pohárnokot, parádés kocsist stb.) Miből tudnak közterületfelügyelőket rávenni arra, hogy jogtalanul ellenzéki aktivistákat büntessenek? Miből tudnak vállalkozókat fizetni csak azért, hogy a legitim kerületi ellenzék rendezvényeinek helyszíneit éjszaka lekerítsék, gépeikkel feltúrják, majd munkavégzés nélkül otthagyják?

Miből jelentetik meg kiadványaikat, amelyek kizárólag Borbély jóságáról szólnak? Miből fizetik a Városgazda gépkocsis embereit, hogy szóró- és kampányanyagaikat kiszállítsák és terjesszék? Miből szervezik a romániai határon túli dínomdánomokat, etetéseket, itatásokat, ha nem a csepeliek adójából? 

Mindenki tudja a választ: közpénzből! A csepeliek pénzéből!

Németh Szilárdnak és pártjának a Csepeli Fidesznek rengeteg bűne van! Többek közt az, hogy Borbély mostani kalandozásainak anyagi alapját a költségvetés elfogadásával (benne a Városkép pénzeinek biztosításával) megszavazta! Ez az ő idei eredendő bűnük, és nem az, hogy éjszaka szórólapokat osztogattak.

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6118219067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása