CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel becsületét csorbítja a két kerületi kiskirály szünet nélküli, eldurvult viadala

2024. június 28. 00:05 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard_beszedes_kepe_2022_1.pngA választások után is folytatódik Csepelen a haragszom rád című ősi magyar játék Borbély Lénárd és Németh Szilárd főszereplésével. Sőt: a kerületben nemcsak rád, hanem a barátaidra is haragszom.  

Történt ugyanis, nem rég pedagógusnapi kitűntetésátadást szervezett a Dél-Pesti Tankerület a Nemzeti Színházban. https://kk.gov.hu/del-budapesti-pedagogusnap Csepelről „Dél-Budapest Közneveléséért” elismerést kapott a Jedlik Ányos Gimnázium tanára, dr. Sebestyén Zoltánné, míg a „Dél-Pest Közneveléséért” elismerést Varga Lívia Éva gyógypedagógus vehette át. 

A tankerület honlapjáról megtudhattuk, hogy

részt vett az ünnepségen a BM köznevelési helyettes államtitkára is. A részvevőket dr. Ferencz Orsolya Ildikó, űrkutatásért felelős miniszteri biztos ünnepi beszéddel köszöntötte, míg Németh Szilárd kormánybiztos levelét a központ igazgatóhelyettes, Tóth Endre olvasta fel. A tankerülethez tartozó Csepel, Ferencváros, Soroksár 35 intézményéből 600(!) pedagógus vett részt az ünnepségen, amely a színház látványos produkciójával fejeződött be. Gratulálunk a díjazottkának!    

    A hírről leginkább a helyi médiában olvashattunk írásokat. Németh fb oldalán képeket posztolt, illetve ismertette az ünnepségen felolvasott beszédét. Borbély, aki alpolgármesterével együtt vett részt az ünnepségen, semmit sem írt a két pedagógusról, még azt sem, melyik kerületi intézményben dolgoznak. Ugyanígy elfelejtkezett az ünnepségen résztvevő potentátokról, az ünnepi beszédekről, a műsorról. a programról, de az általa közölt képek egyikén dokumentálja, ő ott volt. A többi nem érdekes. A kitűntettek viszont többet érdemeltek volna. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4318435041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása