CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli sportembereket méltatnak nagy megbecsüléssel Győrben

2017. június 18. 05:25 - csú

fairplay_csepel_fc.PNGA  csepeliek rendkívül sportszerűek voltak bajnoki címet szerzett ellenfelükkel

Az  NB III-as záróforduló kellemes meglepetést tartogatott a forduló eredményétől függetlenül már bajnok ETO FC Győr játékosainak, szurkolóinak és vezetőinek – írja az eto.hu.

Bár a Csepel FC a pályán udvariatlan vendéglátónak bizonyult, és 3-1-es győzelmet aratva megszakította a 18 mérkőzés óta tartó győri győzelmi sorozatot, a pályán kívül hazánkban ritkán látott sportemberi eerényekről tettek bizonyságot a csepeli játékosok, vezetők, és szurkolók. A játékosaik a mérkőzés előtt

bajnoknak járó sorfallal fogadták az ETO labdarúgóit, vezetőik emlékplakettel emlékeztek meg az ellenfél NB III-as bajnoki címéről, szurkolóik sportszerűen megtapsolták a győri futballistákat az éremátadásnál, ráadásul még az ETO-indulót is lejátszották a csepeliek a bajnokcsapat tiszteletére.

Az ETO FC külön köszönetet mondott a rendkívül sportszerű gesztusért a Csepelnek. (csakfoci.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812601211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása