CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Handa Banda kezében a Csepeli Önkormányzat tájékoztatása

2011. január 05. 11:30 - Szerkesztő73

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Megértést és szíves türelmet kér a www.csepel.hu honlapon az önkormányzat fideszes vezetése. A csepelieknek meg kellene érteniük, hogy bizonytalan ideig miért maradnak helyi hírek nélkül, miért nem érhetik el a különböző csepeli intézmények telefonszámait, levelezési címeit, miért nem szerezhetnek tudomást a bejáratott, nagy látogatottságú csepel.hu honlapon azokról a rendeletekről, amelyek megsértése esetén súlyos pénzbüntetéseket szabhatnak ki rájuk?! A csepelieknek türelemmel kell megvárniuk, hogy végre újra működőképes legyen a www.csepel.hu . Ha nincs türelmük, akkor a Fidesz szócsöveként bejáratott Handa Bandához irányítják a helyi információk keresőit. Ott egy-egy csepeli vonatkozású, de minden aktualitást nélkülöző információ mellett tudomást szerezhetnek a fideszes polgármester, a fideszes köztársasági elnök és a fideszes miniszterelnök fényezéséről, továbbá a Fidesz-kormány magyarázkodásáról, a magyar sajtószabadságért, a médiatörvény ellen szót emelő európai politikusok és újságok becsmérléséről, a hozzá kapcsolódó, kontrázó helyi kórus előadásáról…

Miként korábban megírtuk, és most megerősítjük: a Csepel újság után ‑ bizonytalan időre – Csepel központi információs fórumát is elnémította a fideszes vezetés. A Csepp TV-nek és a hirdetőtábláknak vajon megkegyelmeznek?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr592562169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veritas68 2011.01.06. 10:31:40

T.Szerkesztők!
Egy javaslat a csepelujsag.bloghoz: admin felület, megjelenés-- megosztás résznél lehet facebook like-ot jelölni, és akkor a cikkek után ott lesz a like jel.
Érdemes volna feltenni. Én szeretnék nálatok "lájkolni". Úgy tudom, mások is "lájkolnának" benneteket.

CSú-admin 2011.01.06. 12:47:06

@veritas68: Köszönjük a javaslatot! Hamarosan lájkolhatóvá tesszük a Csepel újságot. Eddig azért nem éltünk ezzel a lehetőséggel, mert azt akartuk, hogy az internetes Csepel újság ne hivalkodjon, hanem magáért beszéljen. Ez megtörtént. Reméljük, a legtöbben nem tekintik majd hivalkodásnak, amikor mi is lehetővé tesszük a tetszésnyilvánításnak ezt a modern eszközét. Addig is az iwiwen és facebookon keressétek, látogassátok a Csepel újságos pontokat. Itt pedig kísérjétek figyelemmel a történéseket.
Kösznettel:
a Csepel újság szerkesztői

ökoizé 2011.01.08. 15:09:23

Ha szeretnél bekerülni Te is a fideszes nyilvántartásba, bátran iratkozz fel az önkormányzat hírlevelére!(lásd: csepel.hu)
süti beállítások módosítása