CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyom a gyom Csepelen, avagy „Nagyon sok ez a gaz, ami itt van!”

2011. június 02. 01:21 - Szerkesztő73

Ez  csak délibáb, vagy a múlt emléke. A gaz viszont maga a csepeli valóság: mindent elborít, és ezért nyom a gyom

Csak a vak és a Csevak, nem látja, valamint a XXI. kerület fideszes vezetése és az, aki nem akarja észrevenni, hogy Csepel utcáit, tereit, közterületeit elborította a térdig- vagy derékig érő gaz. Van, aki ide-oda telefonál, mások magukban vagy szűkebb környezetükben szitkozódnak, és emlékeztetnek a Fidesz-ígéretekre…És van aki tollat, pontosabban klaviatúrát ragad. Ezt tette egyik olvasónk. Bizalmát köszönjük, levelét közreadjuk, hátha elrendeli a gyomirtást, akinek ez volna a kötelessége.

Jónapot, R. vagyok, természetesen Csepelről. 27 éve élek itt. Sajnos, gyermekkorom óta allergiás vagyok. Kíváncsi lennék mikor fognak végre megjelenni a fűnyírósok? Napi kb 50 papirzsepit telifújok, este nem tudok aludni már negyedik hete. Nagyon sok ez a gaz ami itt van! Tud nekem segíteni valaki hova forduljak a kérdésemmel, hol kapok választ? Vagy ezt is megszüntették mint a csepeli mozit, a természetvédelmi közalapítványt meg mindent? Válaszát előre is köszönöm, Üdv: R., egy lelkes olvasója az újságuknak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr582950464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása