CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli kettős gyilkosság: újabb adalékok Deme jellemrajzához

2011. július 07. 13:57 - Szerkesztő73

 

Szplonczai Laura, a Hír TV tudósítója közölte: Írásbeli vallomást tett ma a Fővárosi Bíróságon a csepeli kettős gyilkosság ügyének harmadrendű vádlottja. K. Ildikót a Hír TV szerint hat és fél milliós sikkasztással vádolják. A nő gazdasági ügyintézőként dolgozott a csepeli iskolában. K. Ildikó azzal indokolta a késlekedését, hogy eddig rémült volt, és csak mostanra szokott hozzá a tárgyalás légköréhez. Írásban adta vallomását, mert

nem akart megjelenni a médiában. A bíró által ismertetett vallomás azzal kezdődött, hogy K. Ildikó elismerte, tudott számos igazságtalanságról, de sokról azonban nem. Tagadta hogy kivett volna egymillió forintot az alapítványi pénztárból, és azt is hangsúlyozta, hogy nem fordított egyetlen forintot sem saját céljaira. Mint mondta, azt hitte, a pénzt csak az iskola használta fel.

K. Ildikó közvetlen főnöke Deme Gábor volt, aki azt mondta a nőnek, hogy Takács József, az intézmény vezetője mindenről tud, így ne szóljon neki. K. Ildikó azt gondolta, ez nyílt titok az iskolában.

A Hír TV helyszíni tudósítója elmondta, egy diákot is behívtak tanúskodni, aki elmondta, hogy Deme többször agresszívan viselkedett. Néhány évvel ezelőtt a férfivécében erősen megnyomta a diák nyakát. Illetve egy alkalommal a tanáriban Deme ráállt a diák lábára, és azt mondta neki, álljon fel. A volt gazdasági igazgató mindezt tagadta, és azt állította, ezek az esetek nem így történtek.

Gulyás Gábort is meg akarták hallgatni, aki 1994-2010 között volt csepeli MSZP-s önkormányzati képviselő. Ő azonban – távolmaradását indokolva - nem jelent meg a tárgyaláson.

Egy cégvezetőt is meghallgattak, akitől - állítólag - az intézmény egyik alkalmazottja azt kérte, hogy állítson ki olyan számlákat, amelyek mögött nincsen teljesítés. A cégvezető azt vallotta, hogy ő erről nem tudott.

Forrás: Hír TV
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr503047254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása