CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elhunyt Losonczi Flórián, a volt Csepel SC utolsó elnöke

2012. február 02. 17:20 - csú

Csütörtökön 68 éves korában elhunyt Losonczi Flórián, a Csepel SC korábbi elnöke. Az egyesület arról tájékoztatta a Magyar Távirati Irodát, hogy a volt futballista érműtéten esett át, amely sikeres volt, ám ezt követően a sportember szívrohamot kapott és az életét már nem tudták megmenteni.

Losonczi Flórián már 18 évesen a Csepel SC játékosa volt: 1963. és 1973 között. 186 mérkőzésen szerepelt a Csepel SC-ben, csatárként. Labdarúgó pályafutásnak befejezése után  is mindvégig a sportot, a focit, a Csepel SC-t és Csepelt szolgálta. Volt a klub technikai vezetője, később elnökhelyettese, 2000-ben pedig  az egyesület elnöke lett. A  Csepel SC 2004-es megszűnést követően a Csepel SC Alapítvány munkáját segítette sportigazgatóként és elnökként. 

Losonczi Flóriánt barátai, sporttársai rendkívül korrekt, tisztességes, a sport, a labdarúgás, a focisták érdekeiért mindig következetesen kiálló sportemberként  őrzik meg emlékezetükben. Egész sportpályafutása alatt hű volt a Csepel SC-hez, Csepelhez.

Losonczi Flórián temetéséről később intézkednek, s erről tájékoztatjuk olvasóinkat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr314051347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reader21 2012.02.02. 18:06:35

Megint elment egy EMBER! Úgy igaz, ahogy a Csepel újság írja: Losonczi Flóri rendkívül korrekt, tisztességes, a sport, a labdarúgás, a focisták érdekeiért mindig következetesen kiálló sportember volt, egész életében hű maradt a Csepel SC-hez, Csepelhez. nagyon fog hiányozni! Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében.
süti beállítások módosítása