CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az őrület és a káosz jelei a csepeli tájékoztatásban a legrosszabbkor

2012. március 22. 11:03 - csú

Miért lesz ma Csepelen ennyi közlekedési akadály ? ( 1.,2. és 3.) A rejtvényfejtők talán boldogulnak a válaszadással, de akiknek a kötelessége a tisztességes tájékoztatás volna, azok nem könnyítik meg a közlekedők és a választ keresők dolgát.
 
Bízunk benne, hogy a titkolózás inkább derűt mint borút fog hozni.
 
A Nagy Átverők, a XXI. kerület mai városvezetői az őrület, a kommunikációs káosz csalhatatlan jegyeivel magukról állítanak ki bizonyítványt.
 
Tény: most üt vissza igazán Csepelen, hogy a fideszes önkormányzati vezetés likvidálta, megszüntette a normális tájékoztatás lehetőségét  a kerületben. A Csepel újság 2010. őszi eltüntetése után egy évvel, vagyis 2011. novemberében elhallgattatták az igazán Fidesz-hűvé zsarolt Csepp TV-t is. Elzavarták a Csepelt jól ismerő újságírókat, szerkesztőket csak azért, mert élni és dolgozni merészeltek a korábbi szocialista vezetésű önkormányzat időszakában is. A megmaradt csepel.hu – n hónapok óta a sorozatos elhallgatás, a megszállott kormány- és Fidesz-propaganda mellett a kapkodásnak, a hozzá nem értésnek lehetünk a szemtanúi. Ma ez bosszulja meg magát.
 

A fideszes csepeli vezetésből senki sem ad választ arra, hogy miért nem lehet az embereknek (nem a zembereknek!) világosan elmondani, hogy a lengyel és a magyar államfő mai látogatása biztonsági és közlekedési intézkedésekkel jár együtt?! E helyett bosszantják a csepelieket. Így : megállási tilalom a Szent Imre téren 6 és 17 óra között. De miért?! Nincs válasz. Újabb közlemény: a 38-as, 138-as, 151-es, 179-es autóbuszok útvonala rendezvény miatt módosul 15 órától 16 óra 30 percig. Mi van, milyen rendezvény lesz?! Nincs válasz. Több Volán járat ugyanebben az időben ugyancsak rendezvény miatt a megszokottól eltérő útvonalon jár majd. Csak nem ugyanarról a rendezvényről van szó? Ha igen, ha nem, akkor miért nem lehet ez világosasan elmondani? Nincs válasz. Ami gyanús az nem más, mint egy különálló hír, amely szerint a lengyel és a magyar államfőnek –talán nem véletlenül – pont ma és nagyjából pont akkor lesz csepeli programja, amikor a közlekedési kellemtelenségekkel kell szembesülnie az itt élőknek, itt közlekedőknek. Miért nem lehet ezt világosan elmondani a csepelieknek?! Nincs válasz. MIÉRT?! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr954332610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A21 2012.03.22. 11:50:14

miért-miért? Mert nekik is ciki már az 'álamfő'.
süti beállítások módosítása