CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeliek! Ideje, hogy megtudjátok: mire szavaztatok! Szigorúan bizalmas!

2012. április 16. 00:24 - csú

Ami ma Csepelen van, az sokak szerint egyszerűen abszurdum. Amit az alábbiakban olvashatnak az egy abszurd. Egyszerű abszurd a csepeli abszurdumról.

Kedves barátom –  Kern Andráshoz hasonlóan –, „elfogott egy levelet”. Németh Szilárd „levelét.”(Képünkön a levélíró). Elküldte nekem, azzal, hogy olvasása után, nekem se legyen jobb. A levél az önkormányzati választások utáni napokban „készülhetett”, a megválasztott polgármester, valószínűleg választási győzelme mámorában írta. Megdöbbentően őszinte hitvallás ez, akárcsak az őszödi beszéd, bár más természetű. Hitvallás arról, hogyan képzelte el hatalomra kerülése esetén Csepel átalakítását. Eddig nem olvashattuk, mert szigorúan belső használatra készült. Most, hogy véletlenül „befújta a szél”, nincs is más dolgunk, mint a teljes nyilvánosság elé tárni, „bizonyítandó” polgármesterünk bölcsességét, előrelátását, igazi nagyságát. Íme:

2014-IG TITKOSÍTVA!

ELOLVASÁS UTÁN MEGSEMMISÍTENDŐ!

TERJESZTÉSE KIZÁRÓLAG SUTTOGÓ PROPAGANDA ÚTJÁN!

 

Kedves Tagtársak, Keresztények, Volt Kommunisták és Elvtársak, Elvbarátok!

Harcostársaim! Mai Fülkeforradalmárok!

 

A Ti és a csepeliek bizalmából, hosszú harcom végére értem. Már kiskoromban arról álmodtam, hogy Csepel polgármestere leszek. A rátermettség, elhivatottság, az eleve elrendeltség, az utóbbi 16 évben folytatott, ádáz, heroikus küzdelmem, az ellenség mindenáron való legyőzésének emésztő vágya, végül meghozta gyümölcsét. Nyertem! Polgármester vagyok! Álmom teljesült! Fülkeforradalmamnak viszont még nincs vége. Teljessé, visszafordíthatatlanná kell tenni győzelmemet. Ezért, most, e felemelő pillanatban hozzátok fordulók. Alakítsuk át Csepelt! A csak álmomban vagy régi filmkockákon látott, 1945 előtti, keresztény Csepelt kell ismét visszahoznunk. Nagyszerű, előremutató idea. Azonban álmomnak, azaz választási programomnak eddig csak a címét hoztam nyilvánosságra. Tartalmát sikerült előttetek és csepeliek előtt is titokban tartani - tehát kiállta az idő próbáját. Ideje, hogy legalább Ti, megismerjétek. Ti, akik, minden hazugságban, értelmetlen népszavazási kísérletben, a szocialisták és eredményeik lejáratásában, a választási küzdelmemben vakon követtetek, ideje, hogy megtudjátok, mire szavaztatok a fülkeforradalmi fülke magányában. Most kendőzetlenül tárom elétek teljes programomat. Olvassátok!

 

Ésszel, szívvel, tisztességgel a csepeliekért!

Minden hatalom a dolgozó népé!

Pártunk és kormányunk, a mindannyiunk által szeretett Kedves Vezető példáját követve Csepelen is át kell venni minden politikai, gazdasági és egyéb hatalmi pozíciót. Már az első testületi ülés keretében – meglepetésszerűen, a testületi ülés szünetében –, el kell foglalni, a hatalmam gazdasági alapjait megalapozó vagyonkezelő gazdasági társaságot, a CSEVAK-ot, majd a vagyonkezeléssel kapcsolatos valamennyi feladatot az azonnal kinevezendő vezető kezébe kell adni. Szabad kezet kap – amíg elvégzi a piszkos munkát, és én jogilag is rendezem a vagyonnal való szabad garázdálkodás jogi kereteit. Valamikor. De addig is, a gazdasági társaságból, majd a Polgármesteri Hivatalból minden vezetőt kirúgok, aki az utamba kerül. Maradhatnak azok, akik ellenzéki létemben segítettek, meg néhányan, akikre most, szakmai tapasztalataik miatt szükségem van, meg a mi elvtársaink. A többieket állandó félelemben kell tartani. Köszönni sem kell nekik a hivatal folyosóin. Érezzék, hogy bármikor utcára kerülhetnek – ez javítja majd munkamoráljukat. Évekig nem emelem a béreket, viszont növelem a köztisztviselők, közalkalmazottak szociális kiszolgáltatottságát. Több bért csak azok kaphatnak, akiket én veszek fel, mert ők az én embereim, sőt a rokoni, baráti, elvbaráti kör tagjai, akik évekig elnyomásban éltek. Ők mentesek a korábbi „mutyivilág” bűneitől. Ők csakis fülkeforradalmam győzelmét, illetve a csepelieket, ezen belül saját jövőjüket szolgálják majd.

 

A hatalmi pozíciók megszerzését, lenyúlását követően, már az általam kijelölt harcostársak irányításával, új eszmét, ideát, jelképrendszert kell adni az erre évtizedek óta szomjazó csepelieknek. Új zászlóval, címerrel, kitüntetési rendszerrel. Csepel történelmi újjáépítésének átírásával. A „komonisták” által elnevezett utcák átkeresztelésével, majd megszentelésével. Csepelen nem ismert hősök díszpolgári kinevezésével vagy nevük egy-egy intézmény nevében való megörökítésével. Ez fog ismét hitet adni a „zembereknek”. De nemcsak hitre van szükségük. Biztosítani kell szabad ünneplési lehetőségeiket is. Ezért, a helytörténészek akadékoskodását félresöpörve, 2012-ben ünnepeltetem meg, Csepel 1717-ben megindult újjáépítésének 300. évfordulóját. Az óvodák, iskolák, intézmények, civil szervezetek, a kerületi egyházi közösségek készítsenek programokat, amelyek lehetőséget adnak a Kedves Vezető és az általam irányított fülkeforradalom eredményeinek méltatására is.

 

Végre – tizenhat év után –, szabadon ünnepelhetnek majd a csepeliek! Hogy nekik ennyit kellett várniuk a szabadságharc, nekem a fülkeforradalmam győzelmére, a csepeli szocik bűne. Ráadásul Csepel romokban hever, az önkormányzat kasszája üres, miközben a szocik négy választáson akadályozták meg győzelmemet. Micsoda veszteség ez Csepelnek! Bűnhődjenek ezért a tizenhat évért! A vezetők, munkatársak elsődleges, nyomkereső feladata, hogy évekig tartó kemény munkával feltárják szenvedéseim éveiben elkövetett bal-liberális bűnöket és én legalább harminckét feljelentéssel, bizonyíthassam rátermettségemet, a tizenhat év összes eredménytelenségét.

 

A szocik bűne az is, hogy csak ezután tudok majd Csepellel foglalkozni. Hatalmas, embert próbáló feladataim lesznek. Nekem kell – fővárosi közgyűlési tagságom, országgyűlési képviselőségem mellett –, teljesen csatornázni Csepelt, csatornadíjat szedni azoktól is, akiknél még nincs is csatorna. Nekem kell megépíteni a csepeli gerinc utat. Sőt! Nekem kell teljesíteni ígéretemet: a várható veszteséges működés ellenére is uszodát építeni híveimnek, hogy végre valóban úszhassunk a boldogságban.

 

Hogy mindezt külső kötöttségek nélkül megvalósíthassam, megszakítok minden együttműködést a kerület kapitalista gazdasági vezetőivel, az offshore-lovagokkal, multikkal, mert – intelmem ellenére –, nemcsak együttműködtek a „komonistákkal”, hanem milliókat is adtak a kerületi utak, játszóterek fejlesztéséhez, a kultúra a sport működtetéséhez és még meghatározhatják Csepel fejlődését is. Megőrzöm a Csepelen hagyományosan kedvelt földutakat, Csepel „alvóvárosi” jellegét. Mindenben együttműködök a kerületben működő, állam, illetve parlament által elismert és támogatott egyházi közösségekkel, mert célom, egy keresztény elveken újjáépülő Csepel megteremtése. Kilépek viszont minden olyan szervezetből, amibe a szocik. beléptek. Átalakítom a civilekkel, intézményekkel eddigi, támogatásukat kérő kapcsolataimat. A jövőben azok lehetnek igazi civil szervezetek, akiket én elismerek, azok kapnak anyagi támogatást, akik segítettek harcom megvívásában.  Azok lehetnek elismert, jól működő kerületi szervek, intézmények, amelyeknek vezetői együttműködnek velem. Ezzel véget vetek az eddigi mutyi-világnak. Saját mutyi kiépítését tervezem, amibe Tőletek, kedves tagtársaim, Tőletek is csak a hűségesek, a legjobbak, a szavazógépeken csak igen gombbal rendelkezők lesznek majd bevonva.

 

Azonnal – már az első testületi ülésen –, leállítom a 65 éve kommunista kézben lévő Csepel újságot, vezetőitől, munkatársaitól megszabadulok – a pénz nem számít. Felszámolom a kommunista, bal-liberális média valamennyi eszközét: az önkormányzat honlapját és a CSEPP TV-t.  A helyettük létrejövő média már sikereimről, Csepel újjáépítéséről, felemelkedéséről, a csepeliek szabad ünnepségeiről, az önkormányzatban, a polgármesteri hivatalban, a kerületben uralkodó nyitott, demokratikus légkörről, a valóban független médiáról ad majd számot.

 

Újjászervezem az egész intézményrendszert. Csökkentem az intézmények működési költségeit, dologi kiadásait, miközben emelem a Polgármesteri Hivatalban dolgozók számát. Saját Polgármesteri Kabinetet hozok létre. Az oktatást állami kezelés alá helyezem, így legalább felmenthetők lesznek a jelenlegi vezetők. Az új intézményvezetők pedig majd új helyetteseket is hoznak magukkal. Vannak ugyanis saját, valóban hozzáértő – eddig érdemtelenül háttérbe szorított –, hűséges embereim, akik velem együtt, nehéz körülmények között, „kibekkelték” az eltelt 16 évet. Sőt! A tisztségviselők családi hátterében is vannak bőven, akikből először igazgatóhelyettesek, később pedig igazgatók lehetnek. Nehogy azt higgyék már ezek a pedagógusok, hogy majd ők megmondják, hogy ki a jó igazgató, igazgatóhelyettes. Vegyék tudomásul, hogy a Fideszben, híveim körében, a Németh Szilárd név egybeforrott a vezetői bölcsességgel, előrelátással, a kérlelhetetlen, megvesztegethetetlen politikai elkötelezettséggel. Ezért ragaszkodom előjogaimhoz, például a kinevezés jogához is.

Én nem fogok – mint ahogy a szocik tették –, ellenzéki képviselőt kinevezni iskolaigazgatónak. Megszüntetem az egységes kulturális, közművelődési intézményrendszert, mert másképp nem tudnék olcsón megszabadulni a „szocialista trükktől”, a szakembergárdától. Elrettentésül új vezetőt és új nevet kap a kerületi SZTK. A Csepeli Kórház visszaszerzésére tett korábbi, mindenhol bejelentett választási ígéretemet pedig nem azért nem valósítom meg, mert lehetetlen, hanem azért, mert ha a szocik mégis visszajönnének, újra bezárnák. Mert ezek ilyenek! Igyekszem viszont mindenáron magam alá gyűrni, a kerületi lakosságot szolgáló közművelődési és sportalapítványokat. Bár nem lesz pénz működtetésükre, fejlesztésükre, de ezzel nemcsak hatalmamat szélesíthetem, hanem a következő választási győzelmemhez szükséges kulturális, sport hátteret is „nyerhetek”.

 

Véget vetek a nyugodt, kulturált irányító, ülésvezetői munkának, a rendeletalkotás túlszabályozottságának, a képviselő-testületi ülések normális légkörének A rendes testületi ülések megkezdése előtt filmvetítések, kitüntetés-átadások, kis műsorok, ünnepségek lesznek, polgármesteri példabeszédekkel. A testületi üléseken, a kétharmad birtokában pedig egyenesen illik majd ordítva kommunistázni, elődöket lejáratni, ócsárolni, hátramutogatni, akkor is, ha nem erről van szó. Csepelen nincs szükség ellenzékre sem. A legnagyobb ellenzéki párt frakciója kizárandó a bizottsági munkából, szakmai véleményükre, tanácsaikra sem tartok igényt, de időm sem lesz rájuk.  Javaslataim egyébként is úgy jók, ahogy vannak. Csak el kell őket fogadni, máris jobban, hatékonyabban, olcsóbban fogunk működni. Arról nem is beszélve, hogy mindezzel milliárdokat fogunk megtakarítani. Engem az ellenzék ne interpellálhasson, szemtelen kérdésekkel ne idegesíthessen. Ezért mindezeket figyelembe véve módosíttatom frakciómmal a képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatát. A szocialisták meg örüljenek, hogy még vannak. Egy darabig. Azok viszont, akik biztos vereségük tudatában – még időben –, otthagyták őket, s jelentkeztek a fülkeforradalom szolgálatára, megkapják a megérdemelt kegyelemkenyeret.

 

Mindez hatalmas erőfeszítést igényel Tőlem. Hatalmasat, mert közben helyt állok majd a fővárosi közgyűlésben és a parlamentben, megszavazom a Csepelt is érintő fővárosi rendeleteket, az országgyűlés által hamarosan elfogadásra kerülő új alkotmányt, illetve az ország újjáépítését, felemelkedését, a gazdaság virágzását, a munkanélküliség csökkenését eredményező törvényeket. Nem lesz sem éjjelem, sem nappalom. Mindezért pedig kevesebb lesz a fizetésem, mint a korábbi polgármesteré volt. De ott leszek mindenütt. Ha másképp nem, akkor az alpolgármesterek által. Ők lesznek az én kinyújtott karjaim, általuk látok, hallok majd mindent. Velük lehet beszélgetni – dönteni azonban én fogok. Minden kérdésben. Mert csak így biztosíthatom, hogy álmaim valóra váljanak, s a következő tizenhat évben én legyek Csepel polgármestere.

 

Harcostársaim!

Ez a programom a következő évekre. Ez a Ti programotok is a következő évekre. Most, hogy győzelmem után megismertétek részletes választási programotokat, tudjátok mi a feladatotok. Megvalósítani! Ezzel szolgáljátok igazán Csepel keresztény újjáépítését, jövőjét.

Hajrá Csepel!

Budapest, 2010. október első hete

Fülkeforradalmi üdvözlettel:

Németh Szilárd

Csepel Polgármestere

Budapest Fővárosi Közgyűlés Tagja

Csepel országgyűlési Képviselője

 

Ez volt a barátom által „elfogott levél”. Köszönet érte, hogy elküldte. Közzéteszem. Mindössze a címéhez, illetve alcíméhez, teszek egy-egy megjegyzést. Az, hogy milyen ésszel, milyen szívvel és milyen tisztességgel készült a levélíró programja, azt eldöntik az olvasók. Az alcím azonban már érdekesebb: ez nem a „dolgozó nép” hatalmáról szól. Ez Német Szilárd „programja”, amelynek sok elemét – sajnos –, eddig sikerrel valósította meg. Ezzel és nem „elfogott levelével” alapozta meg, tette elkerülhetetlenné 2014-es bukását.

 

V O X  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr324451302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2012.04.17. 11:20:25

Arról is írhatnátok, hogy Németh Szilárd miként lett Schmitt Pál utánzója. Szövegeket lop ő is mástól mint a leleplezett elnök! Küldjem a bizonyítékaimat? Leközlitek? Le is ellenőrizhetitek, amit tudok. Igaz minden az utolsó szóig.

csú 2012.04.17. 13:13:17

@mesztic: Nagy érdeklődéssel várjuk a bizonyítékokat a csepelujsag45@gmail.com címre. Csak akkor közöljük, ha megbizonyosodhatunk a hitelességéről.

magánzó és kamikáze 2012.04.17. 14:44:36

@mesztic: Némi maliciával mondom, ha ezt a szintet lopni kell vége van a világnak.
SP még lebukottan sem összehasonlítható az említett személlyel.
süti beállítások módosítása