CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gorombasággal, modortalansággal fogadja a fideszes városvezetés a Fidesz-kormány kinevezettjét?

2012. december 20. 07:59 - csú

Kérdőjeles-2_2.jpgCsepel fideszes városvezetői rejtélyes okok miatt nem akar tudomást venni arról, hogy – miként a Csepel újság már napokkal ezelőtt beszámolt róla - Budapest Főváros Kormányhivatala XXI. kerületi vezetőjévé Dudás Zoltán Szilárdot nevezte ki a Fidesz-kormány. A kinevezettet – több mint 200 társával együtt - személyesen Orbán Viktor köszöntötte. A Németh Szilárd fideszes polgármester nevével leírható kerületi vezérkar ennek ellenére egyelőre ezt a hírt nem osztja meg Csepel lakóival. Aki tudja, hogy mi az oka ennek, azt kérjük, közölje velünk. A magyarázatott megosztjuk olvasóinkkal. (igaz, az új hivatal feladat- és hatáskörét sem ismertették eddig még a csepeliekkel, ezért teljes a sötétség a január 1-et követő állampolgári tennivalókról az ügyintézésnél,) Addig is az ittlakunk.hu információit felhasználva folytatjuk a hivatalvezető bemutatást:

Dudás Zoltán Szilárd.PNGDudás Zoltán Szilárd 1971-ben született Nagyváradon. Húsz éve dolgozik a közszolgálatban – olvasható a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján. Több diplomát szerzett: először tanárként végzett 1998-ban a Veszprémi Hittudományi Főiskolán, általános szociális munkásként 1999-ben a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán, majd 2007-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kánonjogászként diplomázott. Emellett pályázatírói és elektronikus közigazgatási szakképesítést is szerzett. 1993-tól 2000-ig a főváros önkormányzatnál gyermekvédelmi szakértőként, majd lakásügyi koordinátorként dolgozott.

Ezt követően a Magyar Országgyűlés titkáraként, 2000 és 2002 között a XI. kerületi önkormányzatnál ifjúsági referensként, 2003 és 2006 között a fővárosi közgyűlés vezető tanácsosaként tevékenykedett. 2004-től három éven át az OCIPE – Európai Katolikus Információs Központ – igazgatóhelyettese volt. 2007-től ismét Budapest Főváros Közgyűlése főtanácsosaként dolgozott, majd 2010-től mostani kinevezéséig a gyermekvédelmi területek jogszabály-előkészítéséért felelős főosztályvezető volt az Emberi Erőforrások Minisztériumban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr674973913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása