CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bordás utca, Gombos tér: a csepeli Fidesz támadása a csepeliek ellen

2013. február 25. 14:27 - csú

NSZ-25-138.pngA Csepel újság értesülése szerint gyáva, alattomos módszert választott akarata érvényesítésére a XXI. kerület fideszes városvezetése hétfőn. Lopva, titkolózva, az érintettek és más csepeliek teljes kizárásával változtatták meg a Gombos tér, a Bordás utca és a Láng Kálmán utca nevét. Az ott lakók akaratuk ellenére járhatnak majd a hivatalokba a lakcímváltoztatással járó okmányok kitöltésére, beadására. Értesülésünk szerint Németh Szilárd polgármester (képünkön) lebukott, amikor beismerte, hogy valójában semmilyen valódi ok nem volt a reggel fél nyolcas rendkívüli képviselő-testület összehívására.

A napirendre tűzött két előterjesztést csütörtökön, február 28-án épp úgy megtárgyalhatták volna mint február 25-én. Németh a kommunizmus üldözötteinek emléknapja miatt mozgósította a mamelukjait és az ellenzéki képviselőket. Az utcanevek megváltoztatására vonatkozó javaslatot az ülés előtti percekig nem merte kitenni a hivatalos szócső, a csepel.hu felületére. Ott csak a döntés UTÁN jelent meg. Félt. Félt a következményektől. Félt a csepeliek felháborodásától. Ezért csak reggel nyomta a kezébe a képviselőknek a csepeliek háta mögött megíratott előterjesztést. A fülkeforradalmi mameluksereg egyetlen szó érvelés nélkül igent nyomott a fülkevezér intésére. A szocialisták nem szavaztak.

A másik napirendről, a csepeli önkormányzati adósság 40 százalékának átadásáról, kormányzati átvállalásáról korábban már szinte mindent közöltünk. Értesülésünk szerint a baloldali képviselők kimondták, hogy Németh Szilárd és társai 2010 óta hazudtak a csepelieknek az adóssággal kapcsolatban, hiszen a 900 milliós összeg fényévnyire elmarad az V. kerület, Pécs, Kaposvár vagy Debrecen és más fideszes irányítású város adósságától. Bár Borbély Lénárd alpolgármester azt állította, hogy  2010 előtt a Fidesz és személy szerint ő akadályozta meg a szocialistákat abban, hogy kötvényeket bocsássanak ki, percek alatt kiderült, hogy az MSZP-vel szembeni vád szemenszedett hazugság. Ezen már Németh Szilárd szokásos kommunistázása sem segített.

 

anzágo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr305104594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2013.02.25. 14:46:32

Hát ilyen ez amikor valakinek semmilyen érdeme nincs azon kívül hogy a nyelvét jó helyen tartja!! Ha jól tudom nem is volt testület előtt a kötvénykibocsájtás ügye mert az már a szoci frakción sem ment keresztül!!! N.Sz. nevéhez sok mindennek a megakadályozása kapcsolódik ,de ebben nincs benne a kötvénykibocsájtás!!

magánzó és kamikáze 2013.02.25. 16:13:55

Sajnálom NSz-t és nem azért mert ilyen kevés barátja maradt, hanem mert azt hiszi sok van.
A Bordás András utcát húsz évvel ezelőtt egyszer már "átnevezték" Bordás utcává és bár nevekkel nem játszunk ugyebár (ha már stílus), de az mégsem András, mint ahogy a Kupper sem Béla már, a Gombos tér gyerek korom óta nem Ferenc és az Áruház sem politikai rendszerek megalapozásában vett részt, Ságvári Endre meg ha tudta volna hogy alapoz... Nem is tudom.
Ez az egész azért tűnik paradoxonnak, mert NSz egykori pedagógus és iskola igazgató, még egykoribb jóképű jedlikes srác, összes elvakult, méltatlan (én céltalannak is gondolom) vagdalkozásából (+talicska) csak azt látom, hogy meg akar váltani bennünket, csepelieket valamitől, valami árán, de kérem ne tegye! Nehogy belőle is utcanév legyen.

Anikó Blanyár 2013.02.26. 22:51:58

Ki a fene engedte ezt meg nekik, hogy a címeket csak úgy megváltoztassák? Na már most mivel én a Bordás utcában lakom, ezt így is marad, ha tetszik, ha nem. Majd ők fizetik a címváltozást, de csak a saját utcájukban, mert én meg nem változtatom, az már bizony 100%-ban biztos. Majd minden közüzemnél, szolgáltatónál meg a földhivatalnál stb. én intézkedjek, ilyen állati nagy baromságot még a világ nem látott. Ezeknek elment az esze!!!!!! Bordás utca volt van és marad is, nincs gond a címmel, tökéletesen jó volt 30 évig, akkor most is jó lesz még egy jó ideig!!! Slusszpassz. Aláírást gyűjtünk az egész utcában, ha kell!!!
süti beállítások módosítása