CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KAMU ELLEN KAMU, avagy: meghallgatjuk véleményünket

2013. április 16. 05:59 - csú

Kamu-1.PNGA Fidesz csepeli kamu-konzultációja után szatirikus felvilágosító akciót kezdeményezett a Szolidaritás. A kezdeményezők, akik görbe tükröt állítanak a most lezárult kormánypárti felhajtás szervezői elé, szerkesztőségünket a következőkről tájékoztatták:

Áruháznál.PNGA Magyar Szolidaritás Mozgalom (az Együtt 2014 Választási Szövetség tagja) álságosnak, feleslegesnek, szakmai szempontból értékelhetetlennek tartja az önkormányzat által indított úgynevezett csepeli konzultációt. A fideszes városvezetés valójában nem kíváncsi a csepeli polgárok véleményére. Mindössze egy közpénzből finanszírozott méregdrága kampányfogásról van szó, melyre információink szerint 8 millió forintot költ a Németh Szilárd polgármester vezette fideszes grémium. Arról nem is beszélve, hogy etikátlannak tartjuk az oktatási intézmények, valamint az ott tanuló gyerekek bevonását az ilyen jellegű politikai akciókba.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom szeretne minden csepeli polgárt ráébreszteni a konzultáció felesleges voltára. Ezért KAMUKONZULTÁCIÓ 2.0 néven elindítottuk akciónkat, melynek keretében a Fidesz által közpénzen osztogatott kérdőív stílusában megfogalmazott kérdéseket tartalmazó  „álkérdőívet" adunk a csepeli lakosoknak. „Álkérdőívünk" annyiban is hasonlít az eredetire, hogy nem ad valódi választási lehetőséget a megkérdezetteknek: a válaszokat előre bejelöltük „álkérdőívünkön".

Kamu-1_1.PNG

Kamu-2_1.PNGKamu-3_1.PNG

Kamukonzultációnk végső lépéseként feldolgozzuk majd a hozzánk visszaérkezett kérdőíveket, a kutatási zárójelentést pedig TELJESEN INGYEN fogjuk átadni Németh Szilárdnak.

Kamukonzultációnk felhívja a Fidesz által gyereknek nézett csepeli polgárok figyelmét, hogy ne dőljenek be a kormánypárti politikai tanácsadók vegykonyhájában kidolgozott népbutító kampányoknak. Reméljük, hogy a többi helyi ellenzéki párttal összefogva ki tudjuk terjeszteni kampányunkat, így is közösen fellépve a politikai demagógia ellen.

dr. Szabó Szabolcs
A Magyar Szolidaritás Mozgalom csepeli koordinátora

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr205223471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása