CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Különleges, új kerékpárok Csepelről

2013. április 16. 01:08 - csú

Csepel bicikli.jpgMa és holnap mutatják be Budapesten a Csepel új, limitált szériás városi bringáit. A bevételéből nehéz sorsú gyerekek nyaralhatnak az Age of Hope Alapítvány nyári táboraiban.

Az alapítvány logójával ellátott bringákat az ELTE jogi karának jótékonysági rendezvényén, az Egyetem téren megrendezésre kerülő Italpult akción mutatják be.

A Csepel népszerű városi bringáinak jótékonysági szériája az alapítvány színvilágát tükrözi. Jelenleg 10 férfi és 10 női darab készült el melyek sorszámozottak. 99 900 forintos áruk 10 százalékát kapja meg az alapítvány. A bringákat a Csepel Vásár utcai üzletében lehet megvásárolni.

Az Age of Hope Alapítvány 2012-ben 150 rászoruló gyereket táboroztatott 700 ezer forintból, 2012 karácsonyán pedig 600 gyerekhez, rászoruló falvakhoz és intézményekhez több mint 4 tonna élelmiszert és téli ruhát juttattak el. Tóth „Hope” Ákos, az alapítvány vezetője elmondta, hogy idén a várakozásokkal ellentétben nem pályázhattak civilek az Erzsébet-táborokra, így elkél a segítség az idei nyári táborok költségeinek előteremtéséhez.

Az Age of Hope vezetője örvendetesnek tartja, hogy a Csepel, az Italpult akciót szervező ELTE-joghallgatók és számos más cég, szervezet és magánszemély támogatja az alapítványt, de a támogatottság továbbra is rapszodikus, ami megnehezíti a hosszú távú programokban való gondolkodást. Ennek ellenére idén is több tábort terveznek, amihez várják a támogatásokat. „Hogy pontosan hány gyereket táboroztatunk, az rajtatok is múlik” – mondta Tóth Ákos.

Nagyfügedi Zsombor, a Csepel termékmenedzsere szerint nem egyszeri akcióról van szó, inkább hosszú távú együttműködésről az Age of Hope Alapítvánnyal. Ennek keretében ősztől használtkerékpár-beszámítási akciót terveznek. A Csepel új termékek vásárlásakor beszámítja a használt bicikliket, melyeket szervízelés után az Age of Hope Alapítvány gyermekvédelmi intézményeknek és iskoláknak juttat el.

Forrás: HVG.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr215228537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása