CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Észak-csepeli, epresföldi horror: megkínozták a csepeli áldozatot

2013. április 19. 07:05 - csú

Eperföldi horror.PNGNem akart cinkosai szemébe nézni a szerb Dragan Bajic, akit a csepeli hajléktalangyilkosságok ügyében szerettek volna szembesíteni a bűntársaival – tudta meg a Blikk. A Nemzeti Nyomozó Iroda még mindig gőzerővel dolgozik az öt gyilkosság és számos rablás ügyében. A legnehezebb dolga a rendőrségnek az egyik vélt áldozat, H. Viktor ügyében van, hiszen a férfi maradványait nem találták meg. Feltehetően nem is fogják, amennyiben igaz a bűnbanda vallomása, hogy a testet elégették, és a csontokat a Dunába dobták.

Éppen ezért a nyomozók egy szokatlan módszerhez folyamodtak: a vallomások alapján készítettek szakértői véleményt arról, hogy mennyit szenvedhetett, illetve milyen sérülései lehettek halála előtt H. Viktornak.

A férfit a vallomások szerint egy tisztás közepén hárman vascsővel összeverték, ezután az egyik sátorban megkínozták, majd kifosztották. Végül megkötözve, leragasztott szájjal, egy székhez rögzítve kihúzták a sátorból, és elvitték a vesztőhelyre, ahol felakasztották. Maradványait benzinnel lelocsolták, és felgyújtották.

Mint emlékezetes,  2011. augusztus elején egy román állampolgár, M. Mátyás azt mondta a rendőröknek, hogy megverték, kifosztották, majd nyakig elásták, miközben bankkártyájának PIN kódját követelték tőle. A vallomása alapján az NNI elfogta a banda tagjait, Dragan Bajicot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – egy nyáregyházi családot – rejt a csepeli szabad kikötőnél az erdő, a diósdi H. Viktort pedig eltűnt.

Cs. K.

Forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1005234126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása