CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki tud róla? Az Interpol körözi Hernádi Zsoltot, a MOL első emberét

2013. október 02. 18:21 - csú

Hernádi Zsolt.PNGHernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója  fényképpel megtalálható az Interpol körözési listáján. A nemzetközi rendőri szervezet honlapja szerint a Mol első emberét a horvát büntető törvénykönyv 348-as cikkejének első paragrafusa alapján, vesztegetés gyanúja miatt keresik

A főszabály szerint ilyen esetekben az érintett ország hatóságainak az a feladatuk, hogy a keresett személyt felkutassák, elfogják és kiadják. Bizonyos kivételek azonban mindegyik jogintézménynél vannak, általában ezek közé tartozik, ha az érintett ország hatósága is vizsgálta az adott ügyet és az az álláspontja, hogy nem történt bűncselekmény.

Közben az ORFK is közölte: magyar rendőrség megkapta a horvát szervek megkeresését Hernádi ügyében, melyet a szokásos eljárásnak megfelelően továbbított az igazságügyi tárcához.

Ki tud róla.PNG

További hírek, hírmagyarázatok, vélemények Hernádi Zsolt ügyéről, az Interpol körözéséről és az Orbán-kormány szervezeteinek reagálásáról ITT 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr955547993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása