CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hírcsalamádé csütörtökre

2013. október 10. 05:57 - csú

Csalamádés.PNG- Elfogták az ároktői banda két tagját

Szerdán kora este Svájcban elfogták az ároktői banda két tagját, akik korábban házi őrizetből szöktek meg. R. Elemér és fia, R. Henrik október 5-én szökött meg otthonából – idézte fel a Blikk, amely szerint a két férfit most külföldön fogták el. Az ORFK nem sokkal később közleményt is kiadott, e szerint a két férfi kézre kerítéséhez a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) külföldi segítséget is igénybe vett, a szökevényeket végül a Svájci Szövetségi Rendőrség célkörözési egysége fogta el a svájci Oftringenben. (MTI)

Orbánék nagy pofont kaptak az EKB-tól 

Több kifogást is megfogalmazott az Európai Központi Bank (EKB) a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) összevonásáról szóló jogszabályok miatt. A frankfurti intézmény szerint az új szabályok súlyos aggályokat vetnek fel az MNB pénzügyi függetlenségével kapcsolatban, ráadásul a kormány nem várta meg az EKB-véleményt a módosítások elfogadása előtt. (hvg.hu)

Kísért az azeri baltás gyilkos?

Félő, hogy politikai nyomásra születik döntés az ukrán parlamenti képviselő, Olekszandr Shepelev és felesége, Galyana Shepeleva menedékjogi kérelme ügyében és az ezzel párhuzamosan zajló kiadatási eljárás során – nyilatkozta a Népszabadságnak Bősze Ferenc ügyvéd, az ukrán politikus magyarországi jogi képviselője, aki szerint számos jel utal arra, hogy a magyar hatóságok a hivatalban lévő ukrán kormány sürgetésére indokolatlanul felgyorsították az ügyben indult eljárásokat. (nol.hu)

Ismét borúsabban látják a jövőt a kkv-k

Az előző negyedévi ugrásszerű javulás után most újra romlott a vállalkozások hangulata. A hazai kkv-k következő egy évre vonatkozó várakozásait jelző K&H kkv bizalmi index 7 pontos csökkenést követően jelenleg -18 ponton áll. (VG)

Kétmilliós számla a tévesen leolvasott villanyóra miatt

Több mint kétmilliós villanyszámlát kapott egy pusztamonostori fogyasztó. Az összeget a szolgáltató később 750 000 forintra módosította, de az ügyfél így is panasszal élt és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez fordult. (szoljon.hu)

Vissza az egészet! A UPC régi szerződései az érvényesek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság másodfokon helybenhagyta a UPC-re korábban kiszabott hatvanmilliós bírságot, és kimondta, hogy új szerződések érvényesen nem jöttek létre.

  Mi történt Tatár Csilla kebleivel? - fotó

Lady Gagának öltözött Tatár Csilla szerdán a Mokkában. A műsorvezető ruhája igencsak kiemelte dús kebleit. A Mokka háziasszonya viselt már jóval kivágottabb ruhát, ám egyik sem volt ennyire dögös és szexi. Csilla ezúttal egy mellrész felett kétoldalt kivágott, bőrbetétes minit viselt, a férfi nézők legnagyobb örömére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr675561225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása