CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: Erre nem lehet mást mondani, POFÁTLANSÁG! Németh Szilárd gyerekeket, pedagógusokat használ saját kampányához

2013. november 10. 05:59 - csú

Felkiált-jel-nagyobb_1.jpgNémeth Szilárd már a gyerekeket is felhasználja kampányához. Jobban tenné, ha végre valóban Csepellel fejlesztésével kezdne el foglalkozni, és nem az országot járná a nevetséges közműszámlacsaló kampányával. Dolgozzon meg végre itt helyben azért a másfél millió forintért, amit havi fizetésként kap! Ereszkedjen le végre a csepeli polgárokhoz, és beszéljen velük a valós problémákról: az alacsony fizetésekről, a munkanélküliségről, a kilátástalanságról.

                                    

         Németh Szilárdék újabb kamukonzultációt indítottak a napokban. Én magam is írtam arról, hogy mennyire álszent dolog  a Csepeli Konzultáció.

                                                    

         Aljas dolognak tartom, hogy a hajléktalanokba akarnak még egyet belerúgni, miközben szerencsétleneknek pont elég bajuk van. Ráadásul már rég döntöttek arról, hogy ki akarják tiltani őket a közterületekről. Minek ehhez sok a sok milliós kamukonzultáció? Másrészt pedig a plakátolással kapcsolatos kérdéssel ahhoz készítik elő a terepet, hogy a csepeli ellenzéknek egyáltalán ne legyen tere a lakosság megszólítására.

 NSZ-levele a gyerekeknek kampányban -2013-11-09.jpg                                                          

         A legfelháborítóbb azonban, hogy a konzultációs anyagokat a gyerekekkel küldik haza a szülőkhöz. Nem csupán kiteszik a konzultációs íveket az iskolák előterébe, de egyes iskolákban a gyerekek üzenőfüzetébe ragasztva küldik el a szülőknek a felhívást. Minden jóérzésű csepeli polgárt arra kérek, hogy tiltakozzon a pofátlan eljárás ellen. Ne hagyjuk, hogy Németh Szilárd kihasználja a csepeli gyerekeket!

Szabó Szabolcs

https://www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr805621266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása