CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dagadó csepeli botrány! Németh Szilárd és Ábel Attila mellébeszél és ráadásként fenyegetőzik?

2014. május 13. 16:22 - csú

A cink.hu írja: Csepelen különösen durva a kommer-jobber blogcsata, maga Ábel a szórakoztató, vérfideszes kampányököl, a csepel.info lelke és szerkesztője. 

Bírságolós-1.PNGA hirkomp.hu ma délelőtt közölt cikkében képeket is közölt egy listáról, amelyek autórendszámok és városvezetők nevei szerepelnek, felettük egy felirattal: „ne bírságold meg”.

Németh Szilárd, a listán szereplő polgármester a VS.hu-nak hangsúlyozta: Csepelen minden parkoló ingyenes, így senkinek sem kell parkolási díjat fizetnie. Azt elismerte, hogy a cikkben szereplő képen látható rendszám valóban az ő autójához tartozik.

Ezek az autók jogosultak az önkormányzati engedéllyel használható parkolók használatára. Németh Szilárd álláspontja szerinte engedéllyel használni engedélyhez kötött parkolókat nem bűncselekmény, nem szabálysértés, hanem törvényes és szabályos eljárás. A polgármester közölte: Rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tesz, amiért a csepeli portál azt állította, hogy létezik egy lista a helyi közterület-felügyelőknél azokról az önkormányzati vezetőkről, akiket tilos megbírságolni a kerületben. 

Ábel Attila, az ugyanazon a listán szereplő alpolgármester az önkormányzat hírportálján, a csepel.hu - n magyarázkodás után fenyegetőzött feljelentéssel becsületsértés és rágalmazás miatt, miközben azt elismerte, idézzük: "A cikkeket illusztráló, ismeretlen forrású megjegyzéssel ellátott képeken önkormányzati tulajdonú autók és rendszámok láthatók."

Hír24.hu: Megkerestük a csepeli közterületesek vezetőjét, Sághi Jenőt, hogy megtudjuk: ki írta a feliratot a kinyomtatott e-mailre, és kinek az utasítására? Sághi Jenő azonban rögtön Ábel Attilához irányított minket. Többszöri kérdésünkre, hogy miért nem ő nyilatkozik - hiszen a közterületesek vezetőjeként valószínűleg ő tudja, hogy ki írta oda a kérdéses utasítást -, Sághi nem adott választ, hanem újra Ábel Attilához irányított minket, majd letette a telefont.

Szenteczky János, az MSZP csepeli frakcióvezetője és polgármester-jelöltje közleménnyel reagált az ügyre. Ebben az áll: „a csepeli fideszesek első reakciója, hogy tagadják a nyilvánvaló lebukást és feljelentéssel fenyegetőznek, csak azt erősíti meg, hogy Németh Szilárd a tavaszi kudarcból sem tanult, továbbra is úgy hiszi, hogy büntetlenül játszhatja a kiskirályt.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr316160195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása