CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyerekek a drog miatt a kórházban, a drogdíler a rendőrségen

2014. május 22. 02:34 - csú

Kékfény-156_1.pngDrogdílert fogott a csepeli rendőrség, miután egy kerületi szakközépiskola igazgatója tett bejelentést május 13-án, mert két tanulót a mentők kórházba vittek, feltehetően kábítószer fogyasztás miatt - olvasható a police.hu-n.
 
A rendőrök a nyomozás során beazonosították a 34 éves A. Sándort, akitől a fiatalok a kábítószert vették. Megállapították, hogy a férfi egy hónappal korábban 14 csomag kábítószergyanús anyagot adott el egy "ügyfelének” és rendszeresen terjesztette az úgynevezett ,,varázsfüvet”. A dílert május 13-án elfogták és őrizetbe vették. A csepeli lakásában tartott házkutatáskor a rendőrök egy digitális mérleget és 50 gramm száraz növényi törmeléket találtak és foglaltak le. (ittlakunk.hu)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr726185230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása