CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János feljelentést tett a csepeli listabotrány miatt

2014. május 23. 05:55 - csú

Szenteczky Jani-atv-255.pngSzenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakcióvezető csütörtökön hivatali visszaélés gyanúja miatt - ismeretlen tettes ellen - feljelentést tett a XXI. kerületi rendőrkapitányságon.  A politikus a saját weboldalán erről így számolt be:

"Csepel fideszes városvezetése tegnap visszajutott a tagadás fázisába: Ábel Attila ismét politikai lufinak minősítette az országos közvéleményt is felkavaró csepeli parkolási listabotrányt. Csepel fideszes alpolgármestere azt állítja, a csepeli MSZP-sek csak vádaskodni tudnak, feljelentést azonban nem tettek az ügyben.


Akkor ezúton jelentem, ma reggel feljelentést tettem a XXI. kerületi rendőrkapitányságon hivatali visszaélés gyanúja miatt. A feljelentés itt olvasható.

Nekem nem kell attól tartanom, hogy Németh Szilárd és a csepeli városvezetésben ülő haverjai visszavonják a parkolási engedélyemet, ilyenem ugyanis nincs. Az én nevem legfeljebb csak azon a fideszes listán szerepel, amelyen azok az esélyes MSZP-s politikusok szerepelnek, akik vissza akarják adni Csepelt a csepelieknek, és akiknek a nevét ezért bármi áron be akarja mocskolni a jelenlegi városvezetés."

Forrás: Szenteczky János weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr736197360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása