CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy vadat vett célba Szabó Szabolcs, a célkeresztben: Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója

2014. december 12. 05:59 - csú

habony_arpadrol_szabo_szabolcs-rtl.PNGNem ijed meg a saját árnyékától dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár baloldali összefogással megválasztott országgyűlési képviselője.

habony_arpi.PNGA fideszes rezsikommandós Németh Szilárd megbuktatója, az Együtt-2014 és a Szolidaritás-mozgalom országos hírűvé lett politikusa most Habony Árpádot, Orbán Viktor és vezérkara környékének nagy befolyású titokzatoskodó tanácsadóját és az ő korrupció-gyanús ügyleteit vette célba.

Az RTL-klub Házon kívül című riportműsora felgöngyölítette Habony kapcsolatait, ügyleteinek  jó részét. Kiderült: a rabiátus természetű (időseket bátran bántalmazó)  tanácsadó - papíron - sem a kormánytól, sem a Fidesztől nem kap fizetést, ennek ellenére luxus körülmények között él.

Az RTL Klub Híradójának tegnapi riportjában a megismert tényekre reagálva Szabó Szabolcs (1:03-tól) a következő nyilatkozatot adta Habony Árpádról  "Érzékeny döntést előkészítő anyagokhoz jut hozzá, tehát olyan bizalmas információkhoz, amihez hétköznapi ember nem tud hozzáférni. Ezért azt nagyon szeretnénk megtudni, hogy például átesett-e nemzetbiztonsági ellenőrzésen Habony Árpád. Egyáltalán beléphet-e kormányzati épületekbe? Bárkitől is kapott-e parlamenti belépőt? Jó lenne, ha végre tisztáznánk azt is egyébként, hogy egészen pontosan kitől kap ezért pénzt?" 

Szabó Szabolccsal együtt Csepelen és országszerte is sokan várják a Habony-üggyel kapcsolatos válaszokat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr256976297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása