CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tudunk életünk törékeny voltáról - Mind-mind eszetekbe fog jutni...

2014. december 31. 05:20 - csú

gondolkodas.PNGBarátaim, ez az év sajnos megint tele volt veszteséggel…A sortűz, mely évente végigkaszál mellettem, ismét elvitt mellőlem néhány barátomat, kortársamat, szerettemet, olyanokat, akiket becsültem, tiszteltem, és ha módom volt rá, megsüvegeltem. Amikor az új évre, 2015-re várok, várunk, gondoljunk kicsit Rájuk is, ki-ki a saját veszteségére, vagy közös veszteségünkre. Neveket nem sorolok, ha néhány percre megálltok, nyugton ültök, mind-mind eszetekbe fog jutni, és ha mégsem, akkor révedezzetek még pár percig, hogy elétek sorakozzanak…

Tudunk életünk törékeny voltáról, porcelánlétünkről, arról, hogy elég egy rossz hír vagy egy tragikus pillanat…Ezt tudva, s ezzel együtt kívánunk egymásnak boldog újévet…Kívánságom, a mi közös kívánságunk csupán ennyi: őrizhessétek meg egészségeteket, és ne rongáljatok azon, ami magától is romlandónak teremtődött…Ezen fölül persze legyetek boldogok! Nem árt, és talán még azt is feledteti, amiről föntebb írtam…Sok szerencsét és békességet a szívetekbe!

Nagy Bandó András

Forrás: A szerző weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr177022251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása