CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fidesz-közeli vezér rabszíjon

2015. március 28. 05:59 - csú

tarsoly_csaba_rabszijon_nepszabi-2015-03-27.jpgA Fidesz-közeli Tarsoly Csabát, a Quaestor-birodalom vezérét (képünkön) csütörtökön késő délután szállították be a rendőrök. Tarsolyt a Népszabadság exkluzív fotója szerint ugyanúgy vezetőszáron vitték, mint az "elmúltnyolcév" vélt vagy valós ügyeinek szereplőit. Tarsoly ügyvédjének közlése szerint ügyfelét őrizetbe vették.

Amint arról beszámoltunk, három embert előállított a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Quaestor-üggyel összefüggésben csütörtök késő délután. Egyikük Tarsoly Csaba, a Quaestor tulajdonosa volt.

A Népszabadság munkatársának Papp Gábor, Tarsoly ügyvédje az NNI-től távozóban igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy őrizetbe vették-e ügyfelét. Egyebet nem közölt, majd távozott. Tarsolyt ezt követően a Gyorskocsi utcába szállították.

Emlékeztető a nagy átvágásról. Tarsoly Csaba és Szíjjártó Péter együtt avat

szijjarto-atvag.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr107311044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása