CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért hallgat Borbély Lénárd? Mit titkol még Csepel polgármestere?

2015. április 21. 05:57 - csú

Borbély a sunyi-csak arc-333.pngA szó szoros értelmében csendes, mondhatnánk néma jubileumhoz közeledünk. Lassan három hónapja hallgat Borbély Lénárd az ittas vezetéséről. Mint ismeretes, a kerület polgármesterét január 25-én a IX. kerületben ittas vezetésen érték, s eljárást indítottak ellene, állítólag a jogosítványát is bevonták. Borbély úr, két héttel később, miután az index.hu újságírója rákérdezett, válasz helyett, az önkormányzat honlapján közleményt tett közzé, amelyben a felelősséget vállalva bejelentette a rendőrségi igazoltatást, és hibájáért bocsánatot kért a csepeliektől. (Lásd a csepeliek.blog.hu-n, február 10-én megjelent, az Index: Ittas vezetésen érték a csepeli polgármestert a Ferencvárosban című írást.)

Az MSZP Csepeli Szervezete nyílt levélben szólította fel a polgármestert, a nyilvánosság előtt tisztázza magát, majd az ellenzéki pártok többször kezdeményezték az ügy képviselő-testületi ülésen való megtárgyalását. A fideszes többség azonban mindannyiszor leszavazta javaslatukat. Azóta

mindenki hallgat.

Borbély Lénárd közszereplő, Csepel polgármestere, egy közel 80 ezres kerület felelős vezetője, aki ellen egyébként évek óta egy le nem zárt büntető eljárás is folyamatban van, amelynek állásáról nincs semmilyen tájékoztatás. Szerintem a csepeliek joggal várják ügyeinek lezárását, most például az ittas vezetés körülményeinek teljes tisztázását, a rendőrség tájékoztatását arról, hol tart az eljárás.

Kérdezem: mi a hallgatás oka? Hol tart, és mikor fejeződik be a rendőrségi vizsgálat? Mikor fog Borbély Lénárd polgármester teljes körű tájékoztatást adni a történtekről, az ellene folyó eljárásokról?  

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr797384582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása