CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Konok Péter: Na, ezt már tutira nem fogják megúszni!

2015. május 05. 03:07 - csú

konok_peer.PNGSokak szerint a halálbüntetés gumicsont, hogy elterelje a figyelmet a brókerbotrányról, a brókerbotrány gumicsont volt, hogy elterelje a figyelmet a földmutyiról, a földmutyin rágódva legalább megfeledkeztünk Vida Ildikóról, aki azért ködösített, hogy kiessen az emlékeinkből a tafikmutyi, a magánnyugdíjak ellopása, Ráhel telefonja, a paksi keleti blokk, Semjén puskája, Orbán veje, ipa, napa, meg a papa a bányáival. És így tovább, a végtelenségig, akár önnön farkába harapva, mint a példázatok kígyója. Hogy sorra elfelejtsünk mindent, amire tegnap még azt mondtuk,

"na, ezt már tutira nem fogják megúszni!"

Szerintem viszont ezek a brigantik minden egyes szemétséget, aljasságot, lopást és szerzést szent-komolyan vesznek. Egységes svunggal nyúlják le a százmilliárdos pályázatokat, az ezermilliárdos megtakarításokat, de Mari néni utolsó huncut piculáját, a kutya vacsoráját, vagy a borsodi cigánytelep egyetlen közkútját is. És egyforma lelkesedéssel rúgnak bele bárkibe. Pusztán az öröm kedvéért.  Nincs itt semmi félrevezetés, ámítás; ezek ilyenek. A lényegüket adják. Akármennyi disznóságra képesek, egymástól függetlenül, vagy csomagban szállítva. "

Vagy pedig az egész Orbán-kormány, a tálibjaival, ellenzékeivel, nácijaival, jacuzzijaival és borzparókás szürke eminenciásaival együtt átfogó, gigászi gumicsont. Arról akarják elterelni a figyelmünket, hogy a világegyetem még tágul ugyan (bizony, még Brooklyn is!), de előbb-utóbb megint szűkülni fog; hogy mindnyájan a semmiből jövünk, és visszamegyünk a nagy büdös semmibe; hogy tele van a föld bévülről kukacokkal. Mert hát amíg a halálbüntetés barbár ötletén rugódozunk, addig sem gondolunk a halálra.
Ez szép lenne tőlük. S ha így van, akkor tulajdonképpen még hálásak is lehetünk nekik.

Forrás: Konok Péter facebook-oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr827430826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása